Morgenstemning II
Bildet er tatt samme dag som forrige bilde. Det var 18 minusgrader,veldig mye frostrøyk i vågen bak grantrærne og solstråler som prøver å bryte gjennom. Frostrøyken lå som et teppet utover havet og oppover til det traff de mørke skyene. En veldig spesiell mandagsmorra.

Hva syns du om bildet? (lyset, komposisjon osv) Jeg var litt usikker på om jeg sku velg et format dær gjerdestolpene ikke ble med, men valgte dette istedet.
Bildet inngår i albumet Morgenstemning på vei til jobb - Bilder tatt tidlig på morran når jeg er på tur til jobben. Ingen farger er endret, bare litt USM for å skarpe de opp litt.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-02-14 08:48:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-02-14 17:47:31
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS300D
  • -
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt, ISO200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger564
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239143} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
John B.
Hei !!
Pent bilde med en følelse av ro og harmoni. Synes komposisjonen sitter bra her.
John B.
Lars G.
Lyset er flott. Komposisjonen er bra. Men tror du skulle gått for å kutte gjerdestolpene. Syns ikke de tilfører noe, og den stramme linja i snøen forstyrrer litt. Mvh LarsG
Avsluttet .
Syns komposisjonen sitter greit,men det hadde også funket uten gjerdestolpene.Himmelen,lyset og skyene lager mye av motivet og stemningen i bildet:-)
Et fint bilde med masse flott stemning.
Hilsen Tone!
Steinulf L.
Synes v#2 ble svært så vellykket. Vakkert lys du fanger her.
Monika Frisvold V.
Hei
likte V2 kjempe godt..
Flotte fine farger som vi nå ser i morgen timene...
meget fin komp..flott lys..ja dette var vakkert!
mvh monika
Eli B.
Skikkelig fint, både med og uten gjerde. Kanskje er v2 best for da blir det en strammere komposisjon. Likte lyset og den spesielle stemningen. Veldig bra dette her.
mvh Eli
Hege-Christin S.
Hei!

Flott bilde!, et bilde med en nydelig morgenstemning, bra komposisjon og fine farger.
Likte V2 best ;)

Mvh
Hege
Andreas S.
Heisann

Dette var en vakker skue, spesielt v2 i panoramafomat. Her har du en veldig god kompoisjon. Liker elementene du har med i bildeflaten og ikke minst det dunkle lyset som du har fått fram på en god måte her. Meget severdig dette!

Mvh. Andreas D.
Rune S.
Nydelig landskapsbilde i fin komposisjon, flotte farger og fine lystoner. Flott stemning med soloppgangen på den ene siden de mørke skyene på den andre. Meget seværdig! Begge er flotte, men det ble roligere og renere med #2.

Mvh
Rune S
Jan Frode A.
Her er det først og fremst spillet i lys og farge som løfter bildet.
Egentlig syntes jeg at bildet fungerer godt med mye forgrunn og stolpene , hadde det ikke vært for den markante linja som bryter litt uheldig opp i forgrunnen. I versjon #2 syntes jeg du mister noe av det helhetslige i landskapet.

mvh Jan Frode
Per Harald O.
Her ble det 2 kjempebilder!

Krever flere slike;)
Knut-Inge J.
Mmmm - kysten er vakker i vinterdrakt og -lys. Og dette er ein vakker dokumentasjon. Komposisjonen er fin - og gjerdestolpene særdeles viktige.
''Fin, fin morra....'
Bergliot E.
Halloen,
Hjertelig takk til dere alle. Gleder meg at dere likte dette enkle landskapsbildet. Lyset er fantastisk her i Lofoten nå om dagene. Bare synd at jobben krever sitt, ellers tror jeg at dagene hadde blitt å gått med til neglesprett og røde kinn på jakt etter motiver:)

Per Harald, du ''krever flere slike''.....hmm..... ikke lite forlangt...hehehe

..å våkne om morran er ikke akkurat min sterkeste side. Må nemlig stå tidligere opp skal jeg ha tjangs til å få tiden på min side for små fotostopp på tur på jobb. Men skal prøv!!

Finfin kveld til dere alle!

Bergliot:)
Bergliot E.
Takk Eli for at du anbefalte bildet. Det var overraskende:)
Odd Tore S.
V2 ble meget bra. Gjerdet virket som et stengsel (den var dyp, ikke sant?).
Pent og ikke lite kulderomantisk. Kunne godt tenkt meg lav dis over forgrunnen også, men da måtte du vel ned til -28 oC.
Mange kuldegrader fremheves av kaldfarget ramme. Ramma i v2 hever temperaturen med minst 5 oC.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.
For et godt lys med gode farger! Det ser ut som en veldig fin dag. Bildet inneholder mange interessante elementer, og fjellet bak gir en god dybde. Det tunge været gjør selvfølgelig mye.

vh ingebjørg
Avsluttet .
Nydelig bilde. Liker v2 best
Arild P.
Hei.

Synes v2 er kjempeflott bilde.

Det er ett flott lys og en fin, men kald stemning. I bilde ditt så synes jeg det er lyset, himmelen, fjellene opg vannet som er det mest spennende. Utsnittet i v2 får disse tingene mer frem og i fokus, noe som, etter min mening, gjør hele bilde.

Arild
Bergliot E.
Tusen takk til alle som har lagt igjen noen ord her. Svært hyggelig!

Odd Tore,
Ble oppmerksom på det nå at jeg har valgt ulik farge på hver versjon. Det var ikke ment. Skulle være blå ramme på alle likt det jeg har på v1.

Bergliot:)
Odd E. k.
Hei Bergliot!

Et flott stemningsbilde, der det lave sollyset farger skyene på himmelen vakre og samtidig gir en fin speiling på vannet. Komposisjonen er meget bra, der du har fremmet godt landskapet, dvs., forgrunnen med gjerdene, det oppdelte jordet, vannet, trærne til høyre i bildefeltet, begyggelsen midt på bildet sammen med steingrunnen, de takkete fjellene i disen helt bak, himmelen og lyset. Ser at tåkeskyer kommer sigende inn fra høyre og gir en fin stemning og balanse i bildet. Fin dybdeskarphet der fjellene helt bakerst kommer bra frem. komposisjonen og utsnittet som nevnt stemmer meget godt her Bergliot!

Mvh

Odd E.
Inger-Lise S.
Vakkert bilde,Bergliot! Nydelig motiv i god komposisjon (velger v#2 : Stilig format). Stemning, fargenyanser og lys er bare topp!

Inger-Lise:)
Bergliot E.
Tusen takk til Odd og Inger-Lise. Hyggelig at dere likte bildet:)

Bergliot:)
Anne Ø.
Sier igjen Bergliot, så vakkert, så vakkert.
For en stemning med lyset, skyggen og fargene.
V2 ble svært bra her synes jeg.

Anne:)
Bergliot E.
Takk Anne, hyggelig at du stakk innom et av mine gamlere bilder.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu