Sliten.....nei ikke jeg!!!
Etter en lang og strevsom tur på fjellet med sauene kunne Eirik endelig ta seg en liten kvil. Tror nok at tante var mere sliten enn han akkurat her.

Litt trist å forlate de små lammene. Kanskje de ikke kommer ned til høsten.....vi får håpe det går bra!

Er spent på om dere syns at vinkelen jeg har valgt er ok.
Bildet inngår i albumet Tanteungene mine -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-27 09:15:43
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt håndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger590
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_90171} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Atle A.

Fint blikk og positur. Men jeg blir litt forstyrret av posisjonen på fjellene i bakgrunnen. Di burde flyttet ham litt, eller kameraet, for å rette det opp. Han er dessuten noe undereksponert i ansiktet.

Du er på god vei. Fortsett!
Inga Helene J.

Hei!

Synes bildet har litt for mye blåstikk, men ellers et fint bilde av en kjekk gutt.

Inga
John-Tore G.

Hei. Vinkelen er ok men jeg ble heller ikke helt fortrolig med bakgrunnen her. Ellers et pent bilde. Kanskje en tanke mørkt på min skjerm. Mvh John-Tore
Inger Anne Maritsdotter V.

Han ser ut som om han kunne gått flere mil til , den karen der , ser litt avventende ut ,
god vinkel , et fint formidlet portrett.
-IAV-
Karianne H.

Fint bilde av en kjekk gutt som ikke ser sliten ut i det hele tatt. Synes bildet er litt for mørkt (hvertfall på min skjerm) ellers et flott bilde. Litt enig i det som har blitt skrevet om fjellet i bakgrunnen.

Karianne :-)
Avsluttet .

Enig med de over i at bildet fremstår litt mørkt i ansiktet. Vet ikke om du brukte blits, eller tok det uten. Vinkelen og blikket er fin synes jeg. Bakgrunnen er OK synes jeg, det at den består av skrålinjer skaper liv synes jeg - selv om jeg forstår de som kanskje syns det trekker for mye oppmerksomhet bort fra nevøen din. Mulig du kan få til å lysne ansiktet litt med mere etterbehandling. Ble mye sure oppstøt dette, men godt ment av en som overhodet ikke har greie på portretter.:-)
Steinulf L.

Foretrekker den mørke blåtonede nattvarianten. Fint utsnitt. Egentlig hadde det vært fint om hodet gikk klar av fjellet.
Odd Tore S.

Hei!
Han ser da rimelig kvikk ut, men liker han å bli fotografert? Litt oppgitt i blikket?
Til bildet:
Jeg synes ikke det er heldig at fjellet nesten tangerer toppen på hodet hans, bedre med hodet i fjellet eller helt klar av fjellet. Samtidig kan jeg forstå at du synes at fjellet er en viktig del av bildet.
Ellers litt mørkt og litt blåstikk på denne skjermen, ikke urimelig med så mye himmellys. Blåstikket ble tydeligere i den lysere versjonen.
Du kunne prøvd med litt fill-in blitz, den ville lyst opp ansiktet og dempet blåstikket lokalt. Denne funksjonen er ikke topp på 300D, men min erfaring til nå er at det går bra oftere enn at det blir tull ut av det.
MVH
Odd Tore
Mariann S.

Frisk og sunn gutt det der !
Deilig å komme seg ut i fjellet i disse datatider :-)

Mvh -Mariann-
Brita Helen E.

Heihei..
Synes dette var et flott portrett av Eirik... Liker vinkelen du har valgt her. Bra! Litt enig i det som er sagt om bakgrunnen,men ellers et bra portrett:) Stå på videre!

Mvh Brita...
Bjørn H.

Hei Bergliot ...

Så stram og kjekk en liten kar dette var da :)

V2 ble jo mye mye bedre ...

Ellers er jeg enig i dette med bakgrunnen jeg også ...

Stå på videre :)

God kveld ...

Bjørn ;¤
Solvor N.

Veldig fint portrett. Den første versjonen er litt mørk også hos meg.Men V2 er meget flott. Synes ikke hellingen på fjellet betyr så mye, siden du har gjort bakgrunnen uskarp.

Hilsen Solvor
Reidar H.

Flott portrett med en litt spesiell vinkel.
Jeg likte dette godt.
MVH
Reidar
Geir Arne M.

Godt portrett , men du skulle gjerne fått litt mer lys
i øynene.

mvh
geir
Grethe B.

V2 ble mye bedre, men litt blasse farger etter julingen i ps kanskje...det er ikke lett og velge riktig balanse alltid.
Likte vinkelen bildet er tatt, men han er litt *død* i uttrykket...kanskje sliten likevel;-)

mvh
gt
Jonny E.

Hei hei Bergliot

Eg sier meg enig med de som mener at bakgrunnen ikke e helt heldig, også det at det e et litt rart fargestikk i ansiktet,
men eg e også enig i at dette e en flott gutt og at vinkelen e god ( med en litt anna bakgrunn ja...), fint utrykk på Erik. V2+

Ha en trivelig kveld

. JonnyE
Inger-Lise S.

Hei! Stramsen kar dette.Ser bestemt ut.Du har fanget det rette uttrykket:) Det tekniske er nevnt av dyktigere folk enn meg..

Hilsen Inger-Lise:)
Petur E.

Godt portrett Bergliot.

Petur
Per R. G.

portrettet er flott men litt flatt lys
Bergliot E.

Hei alle sammen,
Tusen takk for alle tilbakemeldinger på dette bildet som ble av en merkelig grunn noe forringet da jeg la det ut her på foto.no. Jeg må sikkert ha gjort noe riv ruske gærnt, igjen...hehehe..

Bergliot:)
Fred S.

Tydelig at du har det travelt, ja, en hel måned siden sist du la ut bilde.
Synes ikke det er noe ''riv, ruske gærnt'', jeg: Bakgrunnen er OK den, det er jo et sted der oppe dere kommer fra. ''Linjebruddet'' kan kanskje sies å forstyrre litt, men det er en bagatell. Selve portrettet er kontant og direkt, og blikket fint og åpent.

vh fred
Odd Eirik S.

Hei Bergliot.

Synes dette var et meget bra portrett. Litt mørkt i v#1 men det har du da rettet bra opp i v#2. Likte vinkelen bildet er tatt fra. Synes bakgrunnen er bra den. Behagelig soft og diffus. Mulig at det hadde blitt noe bedre om hodet var over fjellet. Men mener det ikke sjenerer i større grad.
Et flott bilde av en flink gutt. Blir jo færre og færre av de som tar seg ut i naturen. Det er prisverdig for en gutt i denne alderen.

mvh
Odd Eirik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu