Nøtteskrike
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF-I 500/4 D IF ED
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger352
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113124} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Stig B.

Fint miljøbilde, der rota skaper fine former, og snøen i bakkant på den samt bakgrunnen skaper en noe hustrig stemning.

Fin komposisjon. Fraværet av lys på fuglen, og de noe dempede fargene, understeker at dette er begynnelsen på den kalde og litt mørke årstiden.

Mvh Stig
Tor Eirik P.

Flott bilde! Stig har vel sagt det meste her...
Hadde kanskje vært fint med lyset fra ei litt lav kveldssol her, men da hadde det vel ikke vært så mye rim igjen på greina heller!?! ;o)

Tor Eirik
Bjarne B.

Fint vinterbilde, rimen og Nøtteskrika`s positur gir inntrykk av at det er kaldt, noe det kjølige lyset er med å understreker. Fin og behagelig bakgrunn er med og framhever motivet.

Mvh Bjarne.
Monica J.

Dette likte jeg! Det ble skikkelig fint med treet mot den rene bakgrunnen.
Vi har ikke fått hverken rim eller snø i Oslo ennå...

MJ
Rolf S.

Flott skarpt bilde av Nøtteskriken, veldig fint med den rimede stammen som fyller ut bilde godt, dette er ett bilde etter min smak og som blir noe mere enn ett vanlig artsportrett.
Mvh Rolf
Thomas B.

Jeg likte veldig godt miljøet du har her. Plasseringen av fuglen i bildeflaten er også god. Fuglen ble kanskje litt mørk iforhold til den lyse greina, slik at den forsvant litt i den mørke bakgrunnen. Vet ikke hvordan du kan gjøre noe med det.

Mvh
Thomas
Thore A.

Et nydelig bilde med veldig fine og vare toner. Synes imidlertid skarpheten ligger littegrann bak fuglen.
Svein B.

Hei, og takk for kommentarer.

TEP: Sjansene for kveldssol var heller små, bildet ble tatt nå en tidlig morgentime og sola er ikke plagsomt mye fremme på dette stedet for tiden. Her reflekteres sollys fra skyer og tåke og gir det lille skinnet en maksimalt kan håpe på nå.

TB: Jeg ser hva du mener ang den mørke bakgrunnen. Jeg har gjort noen forsøk i curves og synes egentlig dette her ble det jeg likte best.

TA: Det er mulig det du sier ang fokus. Synes egentlig det ser mer slik ut her på dotten enn når jeg åpner bildet i bildebehandlingsprogram og webleser.

Mvh
Svein B
Jan Fredrik I.

Et flott bilde.
Veldig bra med litt mer miljø rundt Skrika enn det vi bruker å bli servert her på dotten.Liker spesiellt godt plasseringen av fuglen i bildeflaten , fargene og lyset som understreker hvilken årstid som er på full fremars.

Mvh

Jan Fredrik
Jan-Eilert P.

Meget flott. Spesielt pent med konturene av skog i bakgrunn og den flotte furukvisten.
Jonas L.

Pent dette. Får en følelse av kulde når jeg ser rota som skrika sitter på. Undrer hvordan bildet hadde blitt med en kaldere fargetone, for å forsterke dette.

mvh JL
Marius F.

Flott utførelse. Likte veldig godt fargene her. Herlig difus bakgrunn. Skarpt og fint.

-Mairus-
Kjartan T.

Flott bilde Svein. dette faller virkelig i smak hos meg.
Randulf V.

Flott bilde. Fint med greinene som leder blikket til fuglen - som sitter pent plassert i det gyldne snitt. Kanskje det funker enda bedre når en flipper det horisontalt. Kanksje fordi jeg leser bilder på samme måte som tekst? Fra venstre mot høyre...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu