sommernatt på svenner
Utstyr
  • nikon f-90x
  • nikkor 80-200 f-2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger173
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_12157} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thorfinn B.

Fin stemning og eksponert korrekt i den rette timen. Bra landskap/miljø-skildring med høy postkortfaktor (i positiv betydning her)
Rolf S.

Her ville du kunne oppnådd bedre ''score'' om du hadde beveget deg noen meter til høyre, men med fokusmidtpunktet som her. Slik ville du unngått seilbåtene nede i venstre hjørne, og dermed bevart nattstemningen.

Utstyr:
Nikon F90 X
Film 6x7 ?

Mvh
Rolf
Rolf S.

Her ville du kunne oppnådd bedre ''score'' om du hadde beveget deg noen meter til høyre, men med fokusmidtpunktet som her. Slik ville du unngått seilbåtene nede i venstre hjørne, og dermed bevart nattstemningen.

Utstyr:
Nikon F90 X
Film 6x7 ?

Mvh
Rolf
Åse G.

Detta var nyyyydelig, postkort eller ei! For alle oss som bor langs norges vakre kyst vekker det minner om lange midtsommernetter.
Flott med den lyse og veldig blå himmelen og de varme lysene fra husa. Komposisjonen er fin og ganske så harmonisk, men balansen har en liten tendens til å ''tippe'' mot høyre. Er bildet rett?

Flott bilde - hilsen Åse :-)
Avsluttet .

Svært stemningsfullt! Men jeg synes faktisk det er tatt litt for sent på kvelden (eller for tidlig på morgenen), og ville hatt litt mer naturlig lys. Er også enig med Rolf i at standpunktet burde vært flyttet mot høyre hvis mulig.
Egil O.

Et fint stemningsbilde. Enig i at det kunne blitt bedre med et standpunkt mer mot høyre,(hvis mulig). Bildet hadde blitt roligere uten seilbåtene til venstre, og det hadde fått mer dybde!
EO
Erik A.

Fin og dus nattstemning. KSH savner mer naturlig lys. Jeg synes det er bra som det er, det er jo en nattstemning som vises. Bildet hadde nok blitt noe renere uten seilbåtene, men at de reduserer/fjerner nattstemningen som RS antyder, det kan jeg ikke skjønne. Det hadde vært verre hvis det var lys i/på seilbåtene, men her ligger også de og sover, så de forstyrrer ikke vesentlig. RS peker også på en annen ting, og jeg spør om det samme: ''film 6x7'' - i en Nikon F90 ??
Christian K.

Når det gjelder nikon f-90x og tilhørende filmformat skal dette selvfølgelig være 35mm. Det går litt fort i svingene med tanke på rubrikk utfyllingene og tekniske data vedr utleggelse av bilder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu