Kjetil
Bilopphogger Kjetil, tar seg en liten røykepause
Utstyr
  • M6
  • -
  • Brennvidde21mm
  • Blender-
  • Filmtype200 negativ
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger148
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1266} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Christian K.

Veldig bra miljøskildring av arbeidplassen til Kjetil. Tror imidlertid det hadde blitt mer spennende om du hadde plassert Kjetil nærmere kamera, kanskje på andre siden av bordet.
Olav Ø.

Mener du virkelig at Danny skal ''plassere'' Kjetil nærmere når han skal ta et slikt bilde? Da hadde han i alle fall mista brakka. Bildet er bra det, men ''plug-in'' ramma likte jeg ikke.
Lars-Anders M.

Meget bra.
Christian K.

Ja faktsik! Hvis Kjetil hadde sittet tilbakelent mot høyre, flyttet standpunkt litt mot venstre, så tror jeg det hadde blitt bra.
Men for all del! bildet er svært bra som det er!
Danny T.

Her er det ikke sankk om å flytte på noe som helst! Kjetil satt der han sitter, og jeg har ikke bedt han om å sette seg der. Bildet er tatt slik det var, uten min innblanding annet at jeg var der. Rammen, no comments:-)
Danny T.

Om jeg hadde flyttet standpunktet mitt mot venstre, hadde jeg ikke fått den effekten med røyken i motlyset som kommer inn døren....
Takker for at dere gidder å kommentere, la inn bilder for noen uke siden, og da var det ikke mye respons....ta en titt da vel:-)
Stephen F.

Nettopp Danny. Du bare var der.Du arrangerte ikke en situasjon, og det er DA du får de beste bildene.Bra at du nevnte det. DIGGER DÆ,ÆSSÆ.
terje s.

Det blir mye takk, men takk til deg Danny – for at du ”ser” motivet (ikke stiller det opp), og deretter enkelt og greit gjør det beste utav det. Motlyset i røyken gjør at øyet søker mot hovedpersonen Kjetil raskt, selv om rommet inneholder mange visuelle variabler. Optimal løsning. Christian sin løsning hadde blitt fin den også (skapveggen blir dekket)...men det er jo en annen form for fotografering. Danny mestrer situasjonsen med god moral. Minimal klussing med omgivelsene!
Frode J.

Stiller meg i rekken av beundrere, bilde sitter som faen det. Borde er med på å øke kvaliteten på bilde, gi det innhold. Overfyllte askebeger, kaffekanne og kopper og rot er akurat hva som befinenr seg på borde på slike plasser, arbeidsbrakker for håndtverkere.
Godt jobbet :)
Ketil H.

Alt stemmer her til de grader. Komposisjonen, stemningen og teknisk- helt suverent.

Det er bra det finnes pressefotografer som presenterer bilder som dette. Da er det håp likevel. Og, særlig når det ikke bare er et enkelt tilfelle, men heller oftere enn ikke at de sitter så godt.
Georg K.

As good as one would give a lot of credit to the one being able to stage it....
Social-realism can be very, very tiresome when done, presented with the idea of communicating a specific agenda - but when done like here - it is just producing fantastic images - worthwhile to watch, and react with the sudden peace one can feel when looking at something what works - and doesn't provocate reactive response, but can get a bit deeper - something to take along.
Some images do have this strength.

Looks as he has placed a phone/time/work list strategic correctly just above the none-smoking sign on the door :)
Danny T.

Its been a long time since I last time I watched this, it's from my time as a photo journalist. I don't often do work like this anymore, but I try to think the same, when I do commercial jobs I do for a living now.
Thanks Georg.
Johan Mathis G.

Bra stoff i det dere snakker om DT og GK.
Tema fra min favorittsjanger, og som sådan er bildet ditt her glimrende kommuniserende og dokumenterende samtidig, og med bra sjel i...

Mvh

JMGaup
Anne Kari Berg K.

Et sterkt og stemningsfullt dokumentarfoto; enig i at Kjetil blir sittende akkurat der han sitter. Gratulerer med bildet :)

AK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu