Vegval
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger571
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129907} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Dag T.
Hehe, det tok en brøkdel av et sekund før jeg så bikkja, og derfor lurer jeg på om den burde vært litt bedre frigjort fra bakgrunnen.

Ellers er det fine linjer og bra ''historie'' der bikkja må velge mellom den mørke og litt ulovlige og den lyse trygge veien, men det blir kanskje litt mye rot og mange skilt.
Hans Jacob H.
Kuttes toppen ned til rett over det runde vegskiltet blir budskapet enda tydeligere med den lyse og den mørke veien, og hunden kommer kanskje også mer fram. Du har jammen et godt blikk for fine hverdagsbilder!

Hans Jacob
Eirik H.
Takk for kommentarar.

Eg vurderte ulike alternativ når det gjaldt utsnittet, også ei lågare kutting i toppen slik det blir nemnt her. Til slutt kom eg til at eg ville inkludere noko av bymiljøet for å gi biletet denne dimensjonen i tillegg til den opplagte lys/mørke som eg i utgangspunktet var ute etter. I ettertid slo det meg at hunden såg i retning av vegen der innkøyring var forbode i følgje skiltet. Kanskje bikkja såg skiltet og stussa litt?
Johan K.
Fint bilde. Likte denne lille historien, hvilken vei skal hunden velge. Ser ut som den har stoppet opp, og står å funderer.
Synes i grunn det er fint at det er med miljø i bildet, men hunden ramler litt bort i alle detaljene. Skulle kanskje vært mer synlig og fremtredende?

Johan
Eirik H.
Takk for kommentar. Eg er samd i det du seier, men små svarte pelsdottar mot svart asfalt er og blir små svarte pelsdottar mot svart asfalt :)
Johan K.
Hehe, ja, det er forsåvidt veldig sant :)
Ser i grunn ingen muligheter for andre utsnitt her heller. Som sagt, miljøet er viktig. Og en kutt i topp føler jeg resulterer i et litt upassende format.
Men, fint bilde likevel :)

Johan
Odd Tore S.
Upassende format eller ikke, jeg synes at hunden kommer mye tydeligere fram om bildet blir kuttet rett over forbudsskiltet.
Jeg savner ikke det som blir borte da heller, kanskje verden ser slik ut i et hundeperspektiv?
For en hund med markeringsbehov må vel den mørke vei med mange fristende stolper være alternativet, uansett om den føler seg som anleggstrafikk eller ikke.
Bra sett.
Odd Tore
Eli B.
Synes dette var et morsomt og godt bilde. Budskapet kommer tydelig frem, og teksten står godt til bildet. Det kan jo godt være at en kutting på toppen hadde gjort seg, men jeg synes at fotografen har gjort en riktig vurdering ved å ta med noe av miljøet rundt.
mvh Eli
Inger Anne Maritsdotter V.
veldig artig bilde;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu