På tide å kontrollere grøden
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger403
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Eirik H.
Heisann, denne var riktig flott Ann. Baklyset gjer heile biletet. Den vesle fluga er prikken over i'en. Eg har lite konstruktivt å melde bortsett frå å seie at dette var vellukka.
Avsluttet .
Veldig herlig! - så man får lyst til å sette tenna i den - hadde det ikke vært for flua :)
Ole Walter S.
Hei Ann, fin grønnfarge, ikke helt sylskarpt som du pleier å ha det, og så har du lagt fluen i skyggen, det blir feil i mine øyne. Fluen skal mer til høyre da får betrakteren mer å feste øyene på enn bare det grønne.

Ole Walter
May-Lise L.
Behagelig å se på, iallefall. Men ertene er ikke modne ;)
Jan Frode A.
Et bilde som faller i smak hos meg. Igjen syntes jeg du leverer et veldig bra makrofoto, med et utsnitt og en komposisjon som jeg liker godt.
Det spesielle lyset som gjør at en ser detaljene i ertebelgen, og den lille flua så fint plassert etter min smak.
Grønnfargene med valører fra det gulgrønne til mørkere grønt er behagelige.

mvh Jan Frode
Ann F.
Takk for kommentarer.

Eirik: jeg synes som deg, baklyset gjør vel egentlig hele bildet, da kommer strukturene i ertebelgen og bladet frem. I medlys hadde det blitt kjedelig.
Sissel: du får vifte'n vekk, da vett'u. :-)
Ole Walter: lagt i flua skyggen, du liksom, den nekta plent å flytte seg. Men jeg synes den var morsom der, jeg, og så får strukturene i ertebelgen råde grunnen alene. Var litt forsiktig med USM for ikke å få artefakter på alle de små linjene, kunne nok tålt litt mer så skarpheten kom bedre frem. For den er der, på flua.
May-Lise: nei, han sa så, speideren jeg sendte ut også (at det ikke var modne ertebelger, mener jeg). Du ser han krabber langs kanten for virkelig å kontrollere om det er mulig å åpne ertebelgen.
Jan Frode: tusen takk, smiler og neier!

mvh Ann
S. N.
Herlig lys,
pent men tamt til jeg så flua og ble overbevist.
Ville nok selv latt meg friste til å kutte omtrent halvveis og vippe bildet nitti grader til høyre, men det ville vel kanskje blitt kjedeligere.
Silje

Arne S.
Fint fluebilde! Hehe, bare erter! :-)
Fred S.
Erta, berta, sukkererta... De hadde slike på ICA i dag, men de var afrikanske og kostet 29 kroner for en liten plasteske... Angrer likevel på at jeg ikke kjøpte når jeg ser det delikate bildet ditt. Fenomenal grønnfarge, og de grønne ''blodårene'' pulserer nesten av lys .

vh fred
Ann F.
Noen små svar til dere sist ankomne:
Silje; ertebelgen henger jo nedover, så med såpass stort utsnitt som her synes jeg det er best at den kan få gjøre det. Men et tettere utsnitt hvor bare linjer alene får rå grunnen kan det være aktuelt å vri og vende.
Arne: ertekrok!
Fred: om ikke lenge får du kjøpt norske!
Og takk for kommentarene ellers.
Mvh Ann
Arne S.
Seriøst; Flotte grønnfarger, men jeg synes ikke du er helt i mål med dette, Ann. Kunne ønsket meg en litt mer spenstig komposisjon. Renheten i linjene og motivet ligger an(n) til det. Et par utbrente partier oppe og ned trekker også litt ned.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu