Sommer i grønt og hvitt
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger578
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151080} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jomar S.
Nydelige farger og dybdeskarphet, eller mangel på dette. Ü
Kjempefin komposisjon, og særlig bladet som går under blomsten gjør bildet!
Veldig artig med de to lusene (?) på kronbladet, selv om jeg tror bildet ville blitt like fint uten. Likte også det forrige bildet ditt (sukkerert-bildet).
Steinulf L.
Skarpheten kunne vært bedre på kronbladet og insektene. At bladet under plutselig glir inn i fokus forstyrrer. Vakre farger og få elementer trekker opp.
Tore B.
Det går i grønt om dagen! :-) Lekkert, dette, selv om jeg er litt usikker på om det nesten totale fravær av skarphet.
Inger-Lise S.
Et delikat bilde med godt utsnitt. Fokuspunktet på bladet gjør mye.

Inger-Lise
Avsluttet .
Et meget lekkert bilde med deilige farger. Fin komp også.

MvhJRH
Magnar B.
Syns det er nydeleg! Fin skarphet eller uskarphet … fint er det. Einaste som forstyrrar meg er dei to gule lusene … dei var litt for små til å få vera med syns deg…
Stine J.
Dette faller virkelig i smak Anne. Nydelig med den lille dybdeskarpheten, komposisjonen og de enkle linjene og fargene. Bra!

mvh Stine
Ann F.
Takk for kommentarer.
Litt ulike meninger ser jeg, flott!
Selv liker jeg å leke med stor blender med tilhørende grunt skarphetsplan, og å legge fokus på litt overraskende steder, som her. Deler av kronbladet som lusene er på er også nesten i det samme planet, forresten. Og ja, de er små, og ikke helt i fokus, men de er en liten ekstra fargeklatt som jeg valgte å ta med midt i alt det grønne og hvite. (Ellers hadde jeg ventet til de var vekk.)

Mvh Ann
Thorfinn B.
Mye grønt og mye hvit...helt til jeg ser bladlusa. Ikke at det ble mindre grønt og hvit da, men da fikk i det minste bildet et lite holdepunkt. Lite i ordets rette betydning og kanskje for lite til at bildet overlever lengere enn mine neste 3-4 kommentarer. :-)
Tone B.
Som deg liker også jeg å leke med stor blender og den lille dybdeskarpheten! Utrolig spennende og så gøy når en får det til slik som du har gjort her! Blir nesten litt abstrakt dette, og et meget overraskende fokusplan! Det hvite og grønne står flott sammen, og resultatet er rent og fint! Når det gjelder bladlusene så synes jeg de forstyrrer mere enn de tilfører bildet noe. Men alt i alt synes jeg at dette er et lekkert bilde!

mvh Tone
Odd Tore S.
Eleganse med linselus som litt hår i suppa slik jeg etterhvert ser de.
Forstår at de er villet, men de ble litt små og uklare til å bidra denne gangen.
For meg er det nok skarphet i resten, jeg liker det drømmeaktige og den vel mettede grønnfargen godt.
Odd Tore
Anders Patrick K.
Svært behagelig komposisjon og valg av dybde. Håper jeg ikke fornærmer deg nå, men jeg syns det hadde et visst feminint preg, yndig og nesten skjørt...

Jeg synes det er et bra bilde.

mvh

apk
Ann F.
Takk for kommentarer også til dere siste.
Patrick: nei, hvorfor skulle jeg bli fornærmet? Tvertimot, du ser det jeg så i blomsten, ynden og det feminine i linjene!

Ang. blad/linselusa - jeg synes den hører med for å bryte litt i fargene, men det er helt fint med andre meninger! Har også en del opptak uten lusa, men de er ikke så fine på andre måter.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu