......ends.
Siste bilde i denne serien.
Bildet inngår i albumet USA-bilete - Frå opphald/rundreise i USA.
Utstyr
  • Canonet QL17 G-lll
  • -
  • Brennvidde40mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger481
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155763} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kjell Ruben S.

Utrolig spesiell bilde stil du har. Skal ikke skryte på meg å være din største fan, men artig å følge serien.
Det som kanskje plaget meg mest var grå tonene og kontrastene i bildene, og mangelen på interesse området i bildet.

Men tror dette fort kan bli din stil og det er kanskje enda viktigere enn teknisk perfekte bilder.

Vennlig hilsen
Kjell Ruben Strøm

www.kjellruben.com
Kristoffer L.

Ja, jeg må si meg enig med Kjell Ruben. Dette var gjennomført og spesielt, fylt av grell estetikk - eller mangel på sådan.

De grå tonene og kontrastene KRS nevner, kommer sannsynligvis fra scanningen, men kan nok i en viss grad rettes opp med Levels eller Curves i bildebehandlingsprogrammmet. En annen mulighet er at du rett og slett ønsket å formidle en gråhet her, noe som i så fall har kommet godt fram. Likevel tror jeg noen av bildene ville tjene litt på mer kontraster og et større toneregister.

Mangelen på interesseområder i bildene tolker jeg som uttrykk for et bevisst valg. Du har jo i stor grad fokusert på nettopp det grelle og uinteressante i disse omgivelsene. Dermed viser du også et helt usminket bilde av den daglige virkelighet som omgir disse stedene. Det gjør bildene til god dokumentasjon, og - etter min mening - et eksempel til etterfølgelse.

- Kristoffer
Torild H.

Må bare takke for treffsikre kommentarer; det setter jeg veldig pris på.
Tusen takk!
Mvh. Torild

Stein Oleiv B.

stilig... likte at det var hvit(er det en vegg?) til venstre. enig om kontrastene... manglet litt mener jeg.. og exit kunne kanskje vært bitte litte gran skarpere? men er fullt enig med de andre her, stilig og bla bla bla, du har din egen stil, på en positiv måte;)
Tone A.

Du har ein heilt spesiell stil, Torild! Eg har sett fleire gonger på bilda dine. Dei minner meg litt om slik bilda var på 60-talet, då eg vaks opp. Det kvite feltet på venstresida minner meg om det siste bildet på filmen som ofte fekk ein slik kant. Det manglar jo litt på bildet då.
Heile bildet oser av melankoli, med porten som står åpen og viser vegen ut.
Nettinggjerdet dominerer bildet, som har din dybde i dette flate landskapet med nokre hus spredd utover. Det er litt snø, men elles er det veldig tungt og grått. Den bare vegen gir inntrykk av litt slapseføre. Flott med dei store bare trea bak, som livar opp litt i bildet. Nostalgi gir bildet meg ei kjensle av.
:) Tone
Torild H.

Takk så mye for kommentar dere siste to også, det setter jeg stor pris på!
Denne serien har stor verdi for meg som reisedokumentasjon, og det ble jo ''ganske grått'' som det er bemerket. Slik var det den novemberuken jeg var der, og slik vil jeg gjerne huske det.
Jeg besøkte to brødre til min farmor som utvandret til Idaho ca. 1910-20, og rett før jeg reiste videre til Seattle, tok jeg dette bildet, ...ends... NO EXIT-skiltet dukket opp ganske uventet her langt ute på prærien, så der endte turen min. Som regel er det forbundet med ergelse at det kommer ''et halvt bilde'' på slutten (som Tone nevner), men i ettertid da jeg kom hjem og fikk fremkallet bildene, syns jeg det var noe med dette siste bildet, som har to felter som blir lysere og lysere og til slutt bare et eksponert hvitt felt; det bragte fram smilet...
Med hilsen til dere alle om et godt nytt år!
Torild

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu