Toalettbesøk i elven . Malang Java Indonesia.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_15813} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Arvid B.

Dette bildet viser på ein fin måte korleis svært mange av Jorda sine innbyggerar har det når det gjeld drikkevasshygiena. Lengre nede er nok folk tørste..

Arvid
Vemund L.

Kunne klart tenkt meg et tetter, og nærere utsnitt. Fortellingen i bildet er jo der, den syntes bare ikke. Jeg hadde neppe lagt merke til hva som skjedde, uten tittelen. Jeg syntes også at bildet frmstår som lit uskarpt. Fargen og kompet, er pent, men jeg syntes som sagt historien halter litt.

Vemund
Lars-Anders M.

Jeg skulle også ønsket meg nermre. Men hadde vid tillfellet ikke bbedre linse. Jeg sto på en bru og kom ikke nermre. Men jeg kunde forstørret bildet litt men jeg valgte å vise det slik. Jeg mener dette bilde viser miljøet godt. Takk for kommentarer.
Lars-Anders M.

Jeg burde lagt in dette bilde under kategorien Akt så hadde flere sett det. Men dere kan se nakne mennesker under denne kategorien også.
Andreas F.

Man behøver ikke tele for å få nærbilder. Det går ann å gå litt nærmere. Perspektivet synes jeg blir for høyt, lyset er platt. Dette synes jeg ikke fungerer, men for all del, sikkert et minnerikt feriebilde.
Lars-Anders M.

Andreas. Det kan vere andre grunner til att man ikke kommer frem. Jeg sto på en bru og kunde ikke komme frem til elven da det var meget bratt og møkkete der jeg sto. Ellers er jeg enig i din bedømmning.
Lars-Anders M.

Dette er ett av mine bidrag till konkurransen vann. Jeg vil med bildet vise hvordan noen må klare seg med dårligt vann. Det er fra slummen i Malang. Jeg ble meget overasket da jeg så dette for første gang. Vi er heldige som har rent vann.
Torbjørn V.

Et bra bilde under kategorien vann! Plutselig er jeg ikke tørst lenger...
Lars-Anders M.

Det var det som var meningen. Ja la inn bildet under vannkonkurransen og passet da på å legge in det her. Jeg mener det har noe å si om vannets betydelse for oss på joden.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu