Lena 3
Utstyr
  • Nikkor f-70
  • Nikkor
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1250
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_17296} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Rune Edvin H.

Tøft.
Likte bakgrunnen uten at jeg helt klarer å si hvorfor.
Rune
Bjørn H.

Ikke like godt & varmt bilde som de andre 2 ,men likevel ett godkjent bilde!!

BH
Balslev C.

dette bilde får helt sikkert over 400 treff;)
Avsluttet .

Liker denne form for portrett, ikke fordi det er en pen model. men fordi det er et naturlig fremstilt portrett i en naturlig omgivelse. Det kan fort bli litt kjedelig å alltid å stille modelen foran en bestemt bakgrund.
Pent bilde, men tror det hadde hevet seg litt
med en blits 45 grader fra høyere, da hadde du fått et fint lys der bilde er litt mørkt, det kan jo tenkes at det er bevist å ha det litt mørkt der siden det er modelens edele deler, men tror at bilde hadde vunnet noe med litt lys også der.

mvh OML
Heidi-Beate L.

Takker. Har bevist brukt lyset slik som på bildet. Det er lav høst sol som jeg fikk så lyst til å utnytte. Prøvde bevist å bruke lys og skygge slik at det ikke blir et sånt ''se hvor fin kropp bilde jeg har''.
Arvid B.

Det er ikkje alltid så lett å vita kor ein skal gjera av hendene når nokon peikar med eit komera. Ho kunne ikkje putta hendene i lomma (eg ser ingen lommer). Då var det vel ikkje anna å gjera enn å putta dei i underbuksa. ;-) Bildet er fint. Haustfargar og blå himmel forklarar sikkert kvifor Lena ser ut til å vera litt kald.

Arvid
Rune Edvin H.

BC: Du fikk rett, for nå var jeg nr 400 :)
Fortsatt et bra bilde.
Rune
Amund B.

Nå er det avgjort! Jeg flytter til Ålesund! Hvordan kan jeg la vær når det er så ubeskrivelig mange flotte modeller der!:o)

Men selvfølgelig hadde ikke jeg fått sett noe til disse vakre menneskene hvis det ikke hadde vært for denne strålende fotografen!

Det er akkurat som det pleier være dette, Heidi-Beate! Usansynelig vakker modell, bilder med tanker bak og ikke et snev av beskjedenhet! Forstår ikke hvordan du gjør dette, men selv om det ser ut som det er kaldt som fy så er modellen like avslappet og naturlig. Kalde men samtidig veldig varme farger.

Med andre ord: VELDIG BRA! Trenger minst tre terninger!

AmundB
Heidi-Beate L.

Hey hey Amund! Jeg bor ikke i Ålesund og disse jentene er ikke fra Ålesund. Jeg bor på Åndalsnes og jentene kommer herfra eller fra bygdene rundt. Som sagt før alle er fra Rauma kommune og vi er 7000 innbygere med mye pent og noe stygt. De jeg fotgraferer slapper stort sett av. Skulle trodd noen av dem har vært i ''gamet'' i flere år, men som oftest er det 1. gang de fotograferer seg etter konfirmasjons tiden. Liker veldig godt å ta sånne bilder, så tusen takk for den fine komentaren fra deg Amund og dere andre. Ja det var meget kaldt denne dagen..
Amund B.

En klassisk tabbe å ta stedsnavn fra hukommelsen... :o)

Men bildet er bra uansett.... :o)

AmundB
Eivind A.

Rauma... Åndalsnes, Isfjorden, osv. Utrolig fint der oppe, har slektninger der også. Kanskje jeg ringer deg en dag jeg kommer forbi? ;-)

Du tar veldig gode bilder, det er helt sikkert.

Mvh, EHA.no
Thor Elias E.

Flotte farger!
Skikkelig motebilde!

Thor Elias;)
Per-Åge e E.

Kule farger og kult motiv. Bra tatt...
mvh Per-Åge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu