Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger589
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175920} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Åslaug N.
Nydeleg, harmonisk, reint og fint.
Herleg at horisonten faktisk er bein sjølv om ''haugen'' er skeiv. Det skaper ein fin dynamikk. Fint at det er så mange vanrette linjer mot den eine lodrette i forgrunnen.
Nei, dette biletet skulle eg gjerne hatt i stova!

-åslaug-
Dag T.
Asle Svarverud tenkte jeg først, men litt bedre komponert. Fine toner og ganske klassisk i stilen, og dermed vanskelig å si noe kritisk om. Når du tar denne typen bilder gjør du det veldig bra, men jeg synes andre bilder, som de fra barnas verden, er mye mer spennende.
Ann F.
Dette er et bilde jeg ser for meg i breddeformat, dvs. uten den nederste tangklasen.
MEN:
Når jeg på min skjerm scroller helt opp, får jeg med 1/3 av den øverste delen av tangkvasen i forgrunnen og med bildet i tilnærmet kvadratisk format.
Ja takk, det tiltaler meg enda mer.
Mvh Ann
Arne S.
Jeg er svak for denne type motiv. Det ligger en kraft i de enkle, midstilte landskapsmotivene. Du tar vare på valørene, til tross for den lyse presentasjonen. Jeg diskuterer med meg selv om den lyse forgrunnen likevel er litt tam. Men det er en meget liten innvending.

Normalt liker jeg kvadratiske format bedre enn ''nesten kvadratisk''. Men i dette tilfelle fungerer det med et svakt høydeformat.
Kjell Sigurd S.
Helt i min smak. Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg ser. Horisonten er behagelig og samtidig spennende og uforklarlig. Forgrunnen kan for meg være både snø og sand. Midtstilt passer perfekt. Enig med Åslaug, dette hadde fått plass på min vegg!

Kjell S
Eirik H.
Takk for kommentarar og innspel.

Det er ikkje utenkeleg at dette biletet blir å sjå på ein gallerivegg i Bergen til våren, vi får sjå.

Dag: eg er samd i at bileta frå barna si verd er spesielle, det er dei for meg iallfall, men dei er uhyre vanskelege å lage i forhold til bilete som dette.
Jan O Ø.
Hei. Et bilde tatt rett fra boka hva komposisjon gjelder. Litt dødt kanskje. Et lite element i tillegg hadde nok hevet bildet en del.
Mvh Jan O.
Ronnie S.
Likte dette motivet bedre enn det forrige.
ingebjørg fyrileiv g.
Stille og forlatt..Svært godt komponert, fint symmetrisk.
Et foto som appelerer til undring..Du har veldig gode valører.

Ha en fin dag, hilsen ingebjørg
Odd Tore S.
Du har lagt ut to bilder med samme flateinndeling og tema, dette og et mindre vinterlig.
Jeg har egentlig en god del til overs for denne typen motiver som gir en følelse av uendelighet takket være enkelt innhold.
Folk som vet slikt sier at kompen er rett fra boka. Den har ikke jeg lest. Min mening om dette er da heller ikke etter boka: For meg kommer uendeligheten sterkere fram om horisonten flyttes mye høyere i bildet. Valg av format styres da av dette. Virkningen avhenger mye av formatet, mye forgrunn (relativt), mer enn det du har her og høydeformat kan være helt OK, forutsatt at forgrunnen bygger opp under uendelighetsfølelsen og at forgrunnen er rimelig interessant. Det synes jeg den er her.
s/h arbdeidet ditt er (som vanlig) av klasse.
Odd Tore
André M.
Rent, pent og grafisk lekkert. SAMTIDIG som du har ivaretatt full dynamikk i gråskalaen. Et enkelt motiv, men såpass dyktig gjennomført at jeg blir sittende og nyte. Og finner stor ro i den harmoniske komposisjonen. Lekkert, lekkert.
Magnar B.
Likar dette… veldig strengt i forma tenkte eg i starten, men syns etterkvart den strengheten gir bildet ein varighet og standhaftighet mot tidens tann… Få det gjerne på ein gallerivegg!
Inger-Lise S.
Her har du et bilde jeg liker godt. Enkelt og stilrent med fin komposisjon. Fine tone i bildet og god dybde. Vanligvis liker jeg ikke symmetri, men her ble det riktig flott. Fortjener en plass på veggen dette.

Inger-Lise
Peter M.
Dager hvor jeg kommer over fotografer med bilder som treffer meg visuelt og i sjelen er verdt å bokmerke. Mye er sagt før meg om bildet, jeg er enig, og jeg liker det.

...ikke lagt merke til deg før, men de kommende dager skal brukes på å dykke mer ned i bildene dine :-)

hilsen Peter.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu