Seriegullet glipper
Lillestrøm-spiss Clayton Zane bommer på nok en sjanse mot Rosenborg og keeper Arni Gautur Arason (t.v.) Dermed tok RBK sitt tiende strake seriemesterskap.
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_19487} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Veldig bra blikk og flotte farger . Godt beskjært .
Nils L.

Sorry, klarer ikke engasjere meg når det gjelder fotball. Men Likte REMA reklamen oppe til høyre. - Det enkle er ofte det beste....
Thorfinn B.

Nei det var vel isolert sett ikke i denne kampen gullet glapp for Fugla. Skal man gjøre EN kamp til syndekamp, må det nok heller bli hjemmekampen i flomlys mot Odd, der LSK til en forandring la seg bakpå 10 minutter før slutt for å sikre seieren. De fikk dermed smake sin egen medisin da Odds Kim Larsen scoret på overtid og utlignet til 3-3.

I DEN kampen glapp gullet, og dermed ikke i den som her er avbildet.

Uansett hyggelig å se bilde av en Kanarifugl.
Robert D.

Kanarifugl på knærne er alltid hyggelig å se ;-)
Uttrykket og holdningen til Zane illustrerer bra følelsen både spillerne og publikum satt utover i kampen, tror jeg.
Thorfinn B.

RD: du bør vise en større respekt for laget som holder til i din nabokommune, selv om du ikke kommer derfra... he he
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste