Tur med hunden - på fransk vis
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-12 14:27:07
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S Nikkor 12-24mm 1:4G ED DX
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209125} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Andreas S.

Hei!

Et artig bilde, tror hunden har det riktig så bra der den sitter.

Mvh. Andreas D.
Stig B.

Enig med AD: artig situasjon du beskriver her. Får ikke plass til min hund på samme måte :-)

Mvh Stig
Tone A.

Hei Steinulf
Eit flott gatefotografi med mange detaljar, men kor dama med sykkelen og hunden i sykkelveska kjem flott fram. Flott kontakt med dama som har eit herleg uttrykk, dvs at ho virkar ganske stolt over hunden sin. Og hunden har også fin kontakt med fotografen. Fine fargar og mange dataljar frå ein uterestaurant med dei to krukkene med buksbomane og tønna, som gir eit skille. Blitzbruken såg eg før infoen pga reflksane på sykkel og tønna og litt hardt lys. Minus for kuttinga av sykkelelhjulet, elles eit koseleg gatefotografi med sjarm.
:) Tone
Mone S.

Ha ha....... sjarmerende hund og ikke minst, et festlig bilde.

Mvh Mone
Nina S.

Joda, artig sett, og damen lar seg villig posere, har sett mange sånne små hundevesener i løpet av sommeren.
Bildet er en fin feriedokumentasjon, litt sjenerende med gjenskinnet, og mange elementer i bildet, så ikke hunden sånn umiddelbart.
Bildet gir meg lyst til en tur til Frankrike.
Mvh Nina
Tove Å.

Du har mange spennende reisedokumentasjoner, og dette er definitivt et av dem. Liker at du har med så mange detaljer samtidig som hovedmotivet kommer godt frem. Litt kjedelig med damen som går forbi - men det er kanskje grenser for hvor lenge de innfødte gidder å posere for fotoglade turister :) Du har fått god kontakt med både sykkeldamen og hunden hennes. Et morsomt bilde!
Kristoffer L.

Et morsomt motiv; litt kjedelig med blitzlyset - selv om lukkertiden kanskje hadde blitt lang uten. Enda bedre hadde bildet kanskje kunnet blitt om damen bak hadde vært vekk. Hun reflekterer mye blitzlys og kommer derfor litt for mye i fokus. Om hundeeieren med sykkel bare hadde passert, i stedet for posert, tror jeg også det kunne vært bra. Men oppstilte bilder som dette kan også være fine.

Jeg tror at en konvertering til s/h ville gi litt mer av den klassiske ''gatefotografi-stemningen''.

Utsnittet er kanskje litt stort. Hundeeieren og hunden kan f.eks. skyves over enten mot høyre eller venstre del av bildet, det kan fjernes noe himmel, og kanskje også noe i bunnen. Dette ville konsentrere bildet mer om damen og hunden. Mulighetene er mange, det er bare å prøve seg fram. ;-)

- Kristoffer
Kjell Sigurd S.

Morsomt situasjonsbilde. Skulle gjerne sett fruen på sykkelen, gjerne i fart også. Blitslyset plager ikke meg, men kappet bakhjul kunne vært unngått. Men her er det vel situasjonen og minnene som er viktig. Tøff hund og raff gullfarget frikrans :-)

Kjell S
Torbjørn K.

Artig situasjon, men det tok en stund før jeg såg hunden. Jeg tror dette skyldes den røde t-skjorta som tar mesteparten av oppmerksomheten min. Fint uttrykk på begge to :-)

Torbjørn
Inger Anne Maritsdotter V.

Et artig innslag frå Frankrike, den hadde nok sikkert hatt godt av litt mosjon, men midt i byvrimmelen hadde den det sikkert tryggere akkurat der:-)

Inger Anne
Céline F.

Ser ut som du har hatt en veldig fin fransk tur ;) Er ikke Frankrike et veldig fint land ;) Morsomt bilde med hunden, men røde t-skjorta forstyrrer litt, enig med Torbjoorn.
Céline
Steinulf L.

takk for kommentarene. Celine, Frankrike er et herlig land.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu