the bird
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger661
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224115} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eli L.

Interessant å se denne typen bilde i så sterke farger! Det fungerer absolutt, men jeg må bare si at i sort hvit blir det allikevel et helt annet bilde. Det kommer mer i sitt rette element der. Vanskelig å si hvorfor, men tror vel det har med at sorthvit kommuniserer mer direkte til følelsene - man blir på en måte tatt direkte opp i en helt annen verden og den opplevelsen iallefall jeg har der er ganske intens.
Bildet er nydelig, og jeg liker speislet godt at du har brukt en fugel så sentralt og at jenta ligger i yterkant. Fine linjer mellom jenta og fuglen, liker komposisjonen.
Avsluttet .

Tror jeg ganske enkelt sier meg enig med Eli Lund. Nydelig bilde. Det er flott i farger, men gjør seg kanskje litt bedre i s/h.
Avsluttet .

Orginalt og uttrykksfult, fargene er fantastisk og hever bilde til et annet nivå, eneste som kunne hvert gjort med fargene, er at rød fargen rundt skulderpartiet er veldig intense, dempet den litt? Ellers må jeg bare si at du har fått dette fotografiet til å se akkurat ut som et maleri, helt nydelig, delikat. Men irriterer meg litt at den lille hårspenna i håret er så utrolig skarp, virker ikke helt som den passer inn, virker som om den er limt inn, selv om den sikkert ikke er det. Og ringen hun har på hånda burde kanskje klonest vekk. Bare min personlige mening da. Ellers nydelig utsnitt, nydelig lys over modellen, og bare rett og slett et nydelig bilde! :)

Keep up the good work :)
Mone S.

Heisann

Vakkert og orginalt, dette var en fulltreffer synes jeg. Likte det meget godt.
Stemningsfullt og mystisk og nydelige farger, synes det er skal anbefales.
Et godt arbeid.

~mone~
Avsluttet .

Veldig fint kunstnerisk bilde som minner om et gammelt maleri.Flotte farger.
Hilsen Tone!
Anya K.

Dette likte jeg kjempe godt.. er ikke helt enig i det som blir sagt om svart hvitt. Synes det blir for dystert til dette bildet.. Veldig stemningsfullt og det er et kjempe flott uttrykk i jentas ansikt. Det eneste jeg ville forandret på er den svarte neglelakken. Det bryter for mye synes jeg...

Mvh Anya
Avsluttet .

Eit ypparleg bilde, synest eg. Fargerikt, fantasifullt og eventyraktig. Eit bilde ein kan bruke tid på. - Dei tre mørke fingrane er litt plagsame, men øydelegg ikkje heilskapen. Gratulerer!
Mh Paul.
Anna Rosa L.

For et fantastisk bilde!
Jeg setter meg tilbake og lar meg inspirere!!!
-rosa-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu