Anglia
Mer fra bilkirkegården
Bildet inngår i albumet Former Glory - Bilkirkgårder.
Mye poesi ute å går der....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24765} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
John G.

Hallo Tom!
Merkelig at ingen har vært her før meg. Jeg liker motivet, utsnittet, og fargene ser fine ut, men jeg er nok ikke like begeistret for filtereffekten du har lagt på. Etter min mening måtte bildet ha stått seg bedre uten...
John
Tom B.

Ja, jeg ventet på at noen skulle kommentere dette, John. Det er nemlig det jeg liker best i serien. Det er forøvrig ikke en filter effekt som er lagt inn, men et ganske langdrygt arbeide med en ''History Brush''. Det er ikke bare å trykke på en knapp, du må gjøre det sjøl, men da har du også mer kontroll og innflytelse på resultatet.
Om det er bedre uten enn med en slik effekt er jo subjektivt, men jeg vurderte det dithen. Muligens i iver etter å ha lært noe nytt i PS.... Uansett - i full størrelse (85x85) synes jeg det gjør seg.
Takk for hyggelige kommentarer.

TomB.
Magne S.

Svært dekorativt. Ville vurdert l i t t skjæring i toppen ? Ikke sikker.
Øivind E.

Jeg synes komposisjonen er strålende. Er veldig usikker på filterbruken. Den fungerer godt på dette bildet hvis hensikten var å få det til å se ut som et maleri. Det jeg ikke liker er at et foto skal gi seg ut for å være malt. Men ellers er dette et veldig bra bilde. Jeg tror også at full størrelse vil gi bildet den æren det fortjener.
-Øivind

PS. Og ja, jeg har blitt en tilfeldig konkurrent i valg av motiv. Jeg liker også å ta bilder av gamle rustne vrak. Det gjelder bare å finne de. Har du noen tips?
Tom B.

Øivind,

Du har et meget godt poeng når det gjelder ''filterbruken'' (som altså ikke er noe filter (se over) men det er uvesentlig). Bilder som krever interesse eller anerkjennelse ved å ikle seg andre teknikker kan (fordi akkurat det gir anerkjennelse) være litt feil.
Jeg har nettopp lært meg denne teknikken, og selv om den er tidkrevende, kan du tro meg på at jeg har prøvet den på mange eksisterende bilder. Resultatet har i alle tilfelle uten dette vært at jeg har gått tilbake til oroginalen. MEN - her syntes jeg altså at det passet, selv om jeg er i veldig tvil nettopp på grunn av argumenter som dine. Jeg synes det er rimelig teit med fotografier som er overført til ''oljelerret''. Når jeg begynte å lage bilder på tekstil ble det derfor en lang leting etter andre medier enn de som fplk lager bilde av hundene sine på.
Årsaken til at jeg synes dette funker er at det understreker den litt røffe stoffligheten som preget dette ''vraket'' (sic).
Jeg har ikke plottet det ennå og er fremdeles i tvil om jeg skal gjøre det. Kunne vi lagt inn flere bilder her skulle dere få sett det opprinnelige, men...

Rustne vrak finnes det jo i haugevis på bilkirkegårder. Jeg brukte 1 time på opptakene som er vist i denne serien. Det finnes masse mer å ta av her. Lykke til !

TomB.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu