Blå Bu
Svalbard v/Kapp Heer
Utstyr
  • Nikkormat
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEtt opptak m/endel digitalt etterarbeide
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger98
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_2601} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Joar A.

Jeg er vel litt konsevativ når det gjelder bilder og digital manipulasjon.
Hvis jeg legger det bort vil jeg si at alt utenom ''bua'' er bra. Bua ble litt FOR kunstig. Synes forøvrig det er bra at du tørr å eksprementere. Et bildes ''ekthet'' er jo selve sjela til veldig mange fotografer, så du provoserer nok mange. Men det gjør ikke noe!
Tom B.

Et bildes etterlatte uttrykk synes jeg er sjela. Fjellet og lyset på det er forøvrig det som er mest manipulert. Det tok litt jobb å få ''laget'' det lyset.
Avsluttet .

Veldig overdrevet.
Tom B.

Du er bare missunelig fordi du ikke greier det sjøl !
Avsluttet .

Neppe ...
Ivar H.

Eg synest det er eit fascinerande bilete, men eit par detaljar irriterar meg, til dømes ''glorien'' rundt bua. Effektane er overdrevne i høve til kva som er ''normalt'' på foto.no, men det er gjort på ein bra måte med mål og meining (som dei fleste av bileta til Bjørnland). Det gjer at biletet vert meir enn berre ein artig variasjon på middels gode fotografi.
Tom B.

Takk Ivar,
Det var veldig hyggelig.
Jeg har nemlig vært overrasket over responsen på bildene mine. Den har vært motsatt av hva jeg hadde ventet:
Tradisjonelle billedkunstnere har vært positive og åpne mens fotografer har faktisk virket litt ''redde'' og engstelige.Jeg var en liten brikke i spillet om å få foto akseptert som kunstform på 70 tallet og en så konservativ holdning har derfor vært litt skuffende - uten at det betyr all verden....
terje s.

Iherdig jobb gir resultat...du må ikke bli trist fordi vi ikke umiddelbart sluker agnet. Slutter meg til Ivar i at dine bilder faktisk skiller seg litt ut i forhold til mange andre kraftig behandlede forsøk her på foto.no

Lyset, stemningen og blåfargene...en liten drømmeverden. Jeg liker det, for jeg føler du har en ide som du jobber for å fram...
Avsluttet .

Jeg blir bare overrasket over at fotografen
i dette tilfellet ikke stoler på sitt eget
fotografi, men må bearbeide det så det til
slutt ligner på et maleri. Det virker som
om mange i det digitale mediet har funnet en
ny måte å lage akvareller på.
Carsten A.

Poenget for meg er ikke om dette er ''manipulert'' fotografi (hva er det?), maleri, akvarell etc. TB søker åpenbart å lage et bilde. Deler av forsøket er vellykket, bua har derimot noen uheldige effekter, som også er påpekt av andre. Med en mer ''beskjeden'' bu skulle jeg gjerne karakterisert dette som meget bra, men som vist faller det altså litt igjennom. Men for all del, bruk fantasi før,under og etter opptaket, uten konvensjonelle eller andre begrensninger.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu