NSB, forsinka igjen...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger272
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27170} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Haiman A.

Bra bra.

::Haiman::
Bjørn H.

Wow her oxo...
Får skinna rett i skulderen jo ;o)
Skarpt og flott!!

Bjørn
I L.

Instämmer! ((ev skulle man kunna göra något med den vita, lite ''pixelerade'' kanten på den bortre rälsen.))
mvh ilj
Nils B.

Flott bilde med god dybde og skarpheten funker også. Fint format.
mvh Nils
Roy S.

Flott ide´ Eskil. Etter min menig litt mye beskjært ?
Kunne tenkt meg å ''følge reglene'' her, å plassere tunnelåpningen i det gyldne snittet. Men det er mulig det var andre elementer som forstyrret i øverste del av bildet ?
Karl Andreas W.

likte det sånn halvveis. For min del blir jeg litt irritert aver at den uskarpe skinnen tar en tredel av bildet. Er også enig i Royce's mening når det gjelder beskjæring. Eller greit.
-> KarLa
Marius J.

Tja, fin klarhet og skarphet i det. Vet dette kan bli litt farlig, men jeg tror jeg hadde foretrukket det med kamera liggende mellom skinnene og ikke på utsiden som her.
Frøydis Halvorsen B.

Hei

Eg syns d e helt perfekt akkurat sånn som d e!! Vinkelen kunn ikke ha vært nå annerledes, for da ha du ikke fått den dybden i bildet, da hadd d ikke vært nå spesielt med bildet.

Frøydis

Marcus R.

Liker både utsnittet (kanskje skulle latt hele tunnelåpningen synes??) og fargene/tonen.
Men..jeg skulle gjerne også ha sett bildet med skinnen skarp. Dette er vel mer eller mindre umulig uten spesialutstyr, men kanskje kunne det fungert bedre, ettersom strukturen og fargene hadde kommet tydelig frem. Nå synes jeg det uskarpe tar for stor del av bildet, som forøvrig er skarp og fullt av tydelige strukturer. Kanskje hadde det blitt overkill.....jeg bare lufter mine tanker her. Nå opplever jeg at bilkket først dras mot tunnelåpningen i bakkant, for så å følge sporet tilbake (hvilket sikkert er meningen...tittlen tatt i betraktning..??), og da blir jeg litt ''frustrert'' over at all struktur og tekstur forsvinner.....!?! Nei...uff, dette blei innvikla...kanskje det bare er meg? Vel, bildet er meget bra utført uansett:)

MVH
MR
Eskil O.

Takk for synspunkter og kommentarer, det er alltid trivelig. Bildet er ganske mye større i høyden så det kan godt være at mer skulle vært med i øverkant. Jeg syns at dybdevirkningen ble best i dette formatet.Sentrum av objektivet er helt klistra i skinnegangen, derfor er skinna litt uskarp. Men, men, det ble nå sånn..

Eskil.
katrine o.

Hei!
Syns ikke du ska fotografer nokka nærmer jernbanelinja enn det der!! Såg jo litt farlig ut, ja!

Kat.
Tom A. T.

Fint bilde og en god ide, men jeg syntes det er for mye med på venstre sida som hverken er vesentlig for bildet eller for dybdevirkningen. Ville nok beskjært noe der, men da hadde du også ødelagt formatet som kanskje er viktig for bildet. Ikke godt å si. Bra sånn det er også.
mvh Tom T
Endre B.

Nydelig! Elsker bildet ditt!!
Mvh Endre.
Henrik T.

Digger fargene i bildet...tror det bor dinosaurer inne i den tunnelen.

H
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu