Sole Morte
Fattigslig forsøk på å lage min egen versjon av Nerdrums bilde
Utstyr
  • Nikon
  • 20 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger452
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31999} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thomas G.

Jeg likte dette veldig godt. Skummel stemning.
Stian G.

Likte fargene og komposisjonen. Litt dårlig dybdeskarphet og synd at bakgrunnen virker litt grumsete. Men for all del jeg liker bildet.
Erlend M.

Ganskje interessant bilde. Men er dessverre ikke skarpt i det hele tatt. Prøv litt sharpen/usm. Litt fargestikk i bildet også. Hånden skulle vært plassert annerledes, den er litt for dominerende nå. God dybde i bildet. Bra komposisjon.
Arild S.

Likte bildet jeg også. Litt av hvert spesielt å se på i bildeflaten - uten at det blir særlig rotete. Fine fargekombinasjoner og bra dybde. Vet ikke helt om det behøver å være sylskarpt i dette tilfellet.

Arild
Ole J. W.

Jeg er heller ikke enig i at det bør være skarpere. Synes det fungerer bra som det er både med tanke på skarphet og farger. Likte dette.
Kjetil N.

Dystert og utenomjordisk. Motivmessig ligner det litt på Nerdrum.
Kjetil N.

Så ikke din egen kommentar om Nerdrum før jeg skrev min. Du har med andre ord fått fram det du ville. Du kunne kanskje prøve å få bildet til å fremstå som mer malerisk. (Lengere lukker, mindre lys. Div. etterbehandling i channels.) Hvis du hadde valgt et lavere standpunkt kunne du også fått med mer himmel. (Dramatisk himmel med stor dybde ville gjort seg.)
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Skarpheten er nevnt,
men det fungerer slik som det er nå også :-)
Digge farger,
kul komp., detaljer i sanden
og positur på modellen.
Litt mer luft under kanskje,
armen er litt nær billedkanten?
Siri Elisabeth J.

Ser masse Nerdrum greier her ja. Synes bildet ditt er spennende, men armen trer for mye frem etter min mening da.... Men kreativt til tusen og liker veldig godt fargene du har brukt. Flotters!

Mvh Siri
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu