Den Norske Folkesjela
Grått, vann, skog og langt til naboen.

Ei lita bygd akkurat der sørlandet møter vestlandet.
Utstyr
  • Sony Mavica FD88
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger173
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Øystein S.

Hehe, morsom måte å fremstille dette huset på. Skar litt grimaser før jeg oppfattet huset i skauen ettersom det er plassert under arkitektur.
Fotograf Morten H.

Liker godt lyset i dette bildet, det gir en riktig fremstilling av dette kjedelige landskapet.. Været er også med på å gi bildet en stemning. Trist & grått, er det. Egentlig et kjedelig og statisk bilde, men det er også det jeg liker med det.
CF W.

Tøft motiv med en tøff tittel - BRA IDÉ
men tekniks så er det litt tamt. Sort-Hvitt hadde kansje vært bedre

cf
Haje Jan K.

synes fargene er litt vel blasse, kanskje?
Carsten A.

Praktisk talt alt av den sterkt begrensete toneskalaen her ligger på mellomtonenivå. Det dominerende, mørke skog/ås-partiet fremstår som ganske klart undereksponert, men det kan være uklart hvor mye som skyldes den valgte presentasjon. Som vist er dette for grått.

Med denne utførelsen får bildet mer karakter av et teknisk ikke helt vellykket opptak enn en understrekning av idéen, som er god, men ikke HELT original. Det ligger en god del lyse trehus ensomt til i norske dal- og fjordstrøk, og ikke så rent få har vært sett av fotografer opp gjennom årene.
MVH CA
Jan Rune B.

Takk for kommentarer, jeg er enig i at bildet er litt for grått spesielt i skog beltet, det kommer nok av at jeg zoomet kameraet helt ut (optisk)- (det var faktisk enda mere skog på sidene.).
Jeg valgte å lage det statisk med tre nesten like store flater og huset sentrert for å understreke det kjedelige.
JRB ::)
Lars-Anders M.

Dette bilde viser bra hvordan man har lev og lever her i Norge. Jeg liker det striste lyset. Det fremhever tristessen i miljøet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu