Gunn sover
Dette er en ide jeg har syslet med noen dager. MEN JEG FÅR DET IKKE TIL Å FUNKE ! Dette er siste sjans dette bildet får: er det noen som kan fortelle meg hvorfor det ikke fungerer, noen gode ideer.
Lyssettingen på Gunn antagelig ???
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger79
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_42114} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Erlend M.

Synes ikke kompen fungerer, spesielt plasseringen av Gunn. Dessuten er Gunn så unaturlig hard i forhold til resten som er mye softere. Lyssettingen nevner du selv. Vanskelig prosjekt dette her! Så har egentlig ikke noen gode tips å gi. Har du god tid til å dille i PS, kan du jo ha Gunn i en flyvende seng under skyen? :-) Det kan jo bli litt av en maskeringsjobb.. Sikkert ikke så mye hjelp, men det var nå det jeg kunne komme på..
stian w.

jeg har ett forslag:

Hvis du desaturerer Gunns layer ganske mye for så å ta på en heftig diffuse glow, så motionblur 90`på diffuse glowen oppover så det ser ut som lyset fra henne blir ''dratt'' oppover. Også diffuse glower du hele bildet. og gjør det litt mere engleaktig med en gaussian blur på hele bildet. :))))
Tror du det funker?
Tom B.

Takk for forsøket Stian, men - nei...
Jeg har forsøkt og det skjedde jo noe, men ikke sånn jeg ville det. Bildet erklæres herved for oppgitt. Noen ganger er det best å snu i tide og heller bruke hodet på andre, nye bilder..:)
TomB.
Avsluttet .

Synes ikke du skal gi opp, Tom. Skyen og himmelen er for fin til det. (Kanskje Gunn også, men det kan jeg ikke uttale meg om). Kompen funker ikke fordi du ikke har med hele Gunn, og fordi det er for stor avstand mellom sky og Gunn. Skal lage et forslag til deg så får du se om det er noe mer å jobbe med.

MVH Ola.
Thorfinn B.

tja...!

For det første har bildet et cyan/blåstikk som ikke er heldig med tanke på frigjøring av Gunn mot bakgrunnen. Hvitere Gunn frigjør henne fra bakgrunnen.

For det andre trur jeg bildet trenger mer luft på venstre side. Det trange utsnittet ved hodet ''låser'' bildet og gir ikke tilstrekkelig rom...som dette bildet bokstavelig talt bygger opp under.

For det tredje må du trolig gjøre noe med formen på skya. Enten slik at den har samme form som Gunn...eller at den har ''motsatt'' form.

For det fjerde...den skya rett over hodet hennes. Den tar oppmerksomhet bort fra de to elementene bildet bygger på og gjør det negative rom litt rotete.

For det femte...trur jeg ikke den graden av mørkeblå himmelen øverst er heldig. Den gjør bildet litt ''baktung'' og bør trolig lettes litt.

For det sjette synes jeg absolutt du skal jobbe mer med denne! Det er den virkelig verdt!

Thorflund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu