Riomaggiore
Et bilde fra en småby i Cinque Terre i Italia. Her er det nye motiver for hvert skritt du tar.
Utstyr
  • Olympus
  • Zuiko 28mm/2.8
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeKodak G200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5133} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anders J.

Fin bild, mycket fin himmel (polafilter?). Bilden är lite för mörk till höger, men det är småsaker i sammanhanget. Skärpan är hygglig, kunde vara bättre. Jag kan tänka mig att bilden är skarpare innan scanningen.
mvh
Anders
Bjørn W.

Det er jo når man sitter i fred og ro at man ser hva man skulle gjort. OM4 har jo en rimelig avansert lysmåler med både spot og highligt/shadow. Hvorfor brukte jeg ikke disse mulighetene ? (Joda, det kom en horde av turister bak meg og jeg fikk ganske enkelt ikke tid nok!)

-bjørn :-)
Tom B.

Jeg gleder meg til å pensjonere meg og flytte dit ned med kamera, PC og en feit kabel til ''plotteriet'' i Norge.
Håper du tar en titt på bildet over ditt i oversikten. Det er litt gammelt (et av de første jeg gjorde), men viser samme type motiv med en noe annen løsning. Ciao !
Jan Rune B.

Dette var en rar plass, gatene der må være stupbratte.
Fint bilde, med mye farger, er litt usikker på forgrunnen.
JRB ::)
Ann F.

Partiet som omgir byen er litt mørkt, det er jeg enig med AJ og JRB i. Men jeg kjenner meg igjen, mener å huske at det er fra den byen jeg har et par bilder som er tatt innover mot byen fra den lille plankekaia under de to båtene som henger i fjellveggen. MEGET malerisk del av Italia! Stupbratte smale trappegater. Skal sjekke albumet når jeg kommer hjem i ettermiddag.
Mvh Ann
Mats N.

Ljuvlig bild trots att den är litt mörk till höger.
BW : Tror allt att själva exponeringen är 99% rätt här, med färgnegativfilm är det bara början, den svåra biten är kopieringen och därefter digitaliseringen för web-visning.Om neget har detaljer i det mörka partiet så skulle det kunna gå att få denna bild lite mer jämn, men det är antagligen inget man fixar på EN kafferast...;-)
''Italia: wait for me, and my camera-bag...!''
MVH/Mats N.
Lars-Erik U.

Hmmm... pussig sammentreff. Jeg tror faktisk jeg tok et bilde fra så og si samme standpunkt, da jeg var på interrail i for ca. 2 år siden.
Ellers må jeg si at det var fin farvemetning i bildet, men at det var litt i mørkeste laget nede i høyre hjørnet.
Trine H.

Jeg og har faktisk tatt nesten samme bildet, bare fra restauranten/cafeen rett over hodet der du står. Jeg også var på interrail, og denne byen har brent seg inn på minnet som en av de gøyeste byene jeg var i. Utrolig vakker på tross av den slumlignende fasaden.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu