Med sov-i-ro i ørene....
.....får en sov-i-fred på blueskonsert.
Notodden Bluesfestival 2003
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-08-30 20:36:24
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-08-30 23:38:20
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger216
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Birna R.

teknisk presentasjon er bra, men utsnittet er for tilfeldig. samhandlingen mellom barn og far(?) er det viktigste og du kan kutte masser i øvre del av bildet og likevel få dette godt frem.
Reidar N.

Lyset er fint på dette bildet. like så motivet. Enig med Bjørn at du kan kutte litt oppe, men berre midt nedi hårmanken til faren. Ellers var jo dette eit bilde du bør vere fornøgd med.

Reidar
Marianne M.

Hei dere,takk for kommentarer,var litt usikker på akkurat det med beskjæringen så det er fint å få tilbakemeldinger...har laget diverse versjoner,men valgte å laste opp denne.
Mvh Marianne :-}
Inger-Lise S.

Et talende bilde! :-)Jeg syns utsnittet var tett og fint,bildet klart og motivet godt! Synd om du kutter oppe....Hilsen Inger-Lise
Avsluttet .

Ett fint bilde! Er Ikke enig med kuttingen jeg da.. Men det med smak og så videre... Fin fremheving av motivet. Klart og sterkt. Hilsen Jens Erik Johansen
Tore U.

Heisan.
Skikkelig godt portrett. Flotte hudtoner og passe bløtt. Kuttingen i v2 ble altfor hard. Ørlite granne i forhold til v1 ville gjordt seg. Ellers får jeg bare gratulere. Som s/h-fan liker jeg dette godt.
mvh Tore
Marit E.

Et fredfullt og godt bilde! Synes kuttingen i versjon 2 var drastisk, en mellomting mellom det i 1 og 2 tror jeg hadde blitt fint.
Bildet passet godt i S/H.
mvh Marit
Tom A. T.

Fint og behagelig portrett. Syntes kuttingen var grei og at v2 bærer budskapet minst like bra som v1
mvh Tom T
Reidun G.

Kan et portrett være søtt, morsomt, fortellende og pent samtidig ?. Jeg synes du har fått det til. Fine nyanser og passe soft, liker versjon 2 best.
Reidun
Rune L.

Kjempeflott bilde. Utstråler mye nærhet og varme. ''Gløden'' forsterker inntrykket. Men solbrillene ødelegger desverre en del. Ellers er komposisjonen perfekt.

RL
Avsluttet .

Dette var da et flott og nært bilde. Spesielt den softe formen som ikke går på bekostning av skarphet. Det var fint gjort. Likte bilde i v1 uten beskjæring jeg da, men alle versonene har sin sjarm. Kjempebra !!!!

VH Svenn
Tormod I.

Heisan Marianne.
Meget behaglig bilde å se på. Virkelig bra.
Men jeg er enig med Rørslett i at en god beskjæring absoulutt ikke er å forakte. Hva med å kutte i høyden rett under det hvite røret, til venstre rett til høyre for brillene til han i bakgrunnen og en liten tanke på høyre side. Solbrillene trekker dessuten ikke opp, me lite å gjøre med det da.
Men uansett har du et meget bra bilde å jobbe videre med.

OK.
Nå så jeg du hadde lagt ut 3 versjoner. Ville som sagt kutta rett bak brillene på han i bakgrunnen (på V2) og ørlite i høyrekant.

:)
Siri Elisabeth J.

Hei Marianne

Synes dette er et utrolig ømt bilde. Snakket om beskjæring synes jeg bare er pirk. Du har fanget det viktigste, at barnet slapper av og er trygg der på skulderen. Solbrillene gjør mye av bildet, forteller noe om situasjonen og øyeblikket. Hadde vært feil om du ba mannan ta av seg brillene. Synes nå jeg da..... Tonene er fine, men mest av alt er det et veeeldig vakkert øyeblikk du har sett, og fanget. Kjempe bra!!!

Hilsen fra Siri :-)
Tom E. F.

Mykt og vakkert barneportrett. Foruten selve situasjonen, likte jeg spesielt hudtonene!
mvh Tom E. F.
Fred S.

Fint og ømt, Marianne, selv om jeg ikke er sikker på om softingen står til selve motivet. Dette bildet ville ha vært en ypperlig illustrasjon til en artikkel om nettopp en eller annen Bluesfestival; med alt fra øreproppene til farens Blues Brothers` briller !
vh fred
Marianne M.

Hei og takk for alle kommentarer til dette bildet. Har vært syk og ikke i form til å kommentere kommentarene før....
Jeg har prøvd ulike måter å beskjære på,men for meg funker faktisk V1 best. Ser at gutten kommer mer i fokus ved de andre beskjæringene,men likevel. Bildet hadde nok gjort seg bedre med en far uten solbriller,men på Bluesfestival er det HØY solbrillefaktor,jo mørkere jo bedre! Kunne godt ha lagt ut bildet uten softing også,og som Fred sier hadde det nok stått godt til en artikkel,bildet er ganske talende....Passer kanskje best til tittelen,uten softingen.
Mvh Marianne
Bjørn H.

Hei Marianne .. Liker dette .. Masse ro hos gutten selv med mye tung blues fra ''speakeren'' ...Fint skildret.. Liker V2 best..

Bjørn : ----- )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu