Gress
Bildet inngår i albumet Frost - Vinterbilder av diverse gjenstander.
Utstyr
  • EOS 300
  • 28-80
  • Blender-
  • FilmtypeSensia 200
  • Nei
  • AnnetKontrastøkning og USM.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger408
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8122} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Carsten A.
Ganske fint lys og ditto komposisjon, enkelt.
MVH CA
Ann F.
Slett ikke dum, nei. Lysfordelingen i sneen får det til å se ut som gresset står i en snehaug, ikke på flatmark. Kankje en tanke for rødt i den blå sneen, spesielt i det lyse feltet?
Mvh Ann
Marius F.
Gresset står faktisk i skråningen til en haug.
Personlig ser jeg ingenting rødt i bildet, men det kan ha sammenheng i at jeg er stokk fargeblind. blått/lilla, grønt/brunt etc. Får ofte hjelp til fargejustering av en venn. Men takk for opplysningen!
MvH, MF
Ivar H.
Eg er ikkje sikker på om eg likte dei mørke kantane, i alle fall ikkje så mørke som dei er no. Kunne gjerne hatt dei litt lysare. Bra komposisjon. Alt i alt eit flott bilete.
Carsten A.
Festet meg ikke ved det første gang, men det er utvilsomt et stikk (rød+magenta) i sneen, mest tydelig i den lyse delen, som AF peker på. Jeg synes vel også at den (frivillige eller ufrivillige) vignetteringen under alle omstendigheter er for sterk, så enig med IH på det punktet.
MVH CA
Birna R.
Vignetteringen er fin den, men skulle gjerne se at den omsluttet hele bildeflaten. Nå blir det liksom kuttet i toppen, mangler innramming oppe og nede. Snøstrukturen hadde muligens kommet enda bedre fram om lyset var mer slepende over snøflaten.

Bra eksempel på at optiske feil i et middelmådig objektiv kan snus til noe positivt for bildeopplevelsen.

Jeg burde jo se vilket gras som er avbildet og har forsåvidt min mening om det, men det finnes flere enn ett alternativ. Bildekvaliteten holder ikke til å skille mellom alternativene, så da melder jeg pass for en gangs skyld. Bare så dere ikke spør etterpå.
Ebba T J.
Fint bilde, enkel og fin komposisjon.
Er det skarpt nok?
Ebba T J.
Fint bilde, enkel og fin komposisjon.
Er det skarpt nok?
Marius F.
Takk for kommentarer alle sammen!
BR: Vignetteringen var ikke planlagt, men jeg synes den gjør seg litt - selv om det er i overkant mye av den. Det har vel en tendens til å bli sånn med 'kjipeste' optikk fra Canon.
ETJ: Jeg prøvde meg litt frem og tilbake med USM og fant ut at dette holdt. Hadde jeg skarpet opp bildet mer hadde det blitt for mye, etter min mening.
Ellers skjønner jeg at jeg må bruke vennene mine oftere når jeg justerer farger, jeg er jo som tidligere nevt veldig fargeblind...
MvH, Marius Fiskum
Lars-Anders M.
Du kunde spart dej for kontrastøkningen. Ellers ok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu