Oktobermorgen i Honningsvåg
Bildet er tatt på en Forsvarets Musikkorps Nord-Norges Finnmarksturne i 2003 bare minutter før videre bussavgang. En turne er for det meste sove, spise, reise, spille konsert, men av og til blir det tid til naturopplevelser også
Utstyr
  • Canon Powershot s40
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger168
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_82429} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Are-Martin S.
Jeg synes bildet er for mørkt. Du kunne eksperimentert med flere eksponeringer og sluppet inn mere lys slik at det hadde blitt mer detaljer i bildet. Jeg savner å se litt struktur i sokkelen til monumentet, og himmelen kunne gjerne glødet enda mer. Bilde burde vært beskåret i høyrekant slik at lanterner og radar ble borte.
Avsluttet .
liker stemningen i bildet veldig godt. syns ikke bildet er for mørkt, men er enig i litt beskjæring. liker komposisjonen.
Odd Tore S.
Sannelig er det luftig under vann i Honningsvåg!
Stemningen er OK, men den kunne blitt mer dramatisk om du hadde laget de mørke delene av bildet enda mørkere, slik at monumentet hadde blitt en silhuett. Litt avhengig av hvordan du gjør dette (PS Levels?), ville himmelen også glødet mer. Det lønner seg å leke litt med PS når du har funnet et fint motiv, gjerne overdriv, så du ser effektene. Men først lagrer du bildet som en .tif fil og jobber med denne, så du ikke ved et feilgrep ødelegger originalen.
Nå har du tre meninger om hvordan bildet ditt skal se ut!
Enig i beskjæring høyre.
MVH
Odd Tore
Inga Helene J.
Kan noen fortelle meg om det går an å endre innstillinger når et bilde er lagt inn? Har bomma litt på kategori og digitaliseringsmåte :-)
Gaute T.
Hei, bare svar til det siste du spurte om: Når du ser på bildet, inlogget, så står det ''Rediger'' til høyre for bildet, da kan du endre kategori, tekst, ramme, tittel, osv :)

Gaute http://www.gtfoto.net
Inger Anne Maritsdotter V.
Du kan også legge inn ny versjon av bildet , uten å vente i 48 timer :-)
En flott skulptur dette og et stemningsfullt lys , alle husene i bakgrunnen ødela litt av stemningen , men det er neimen ikke enkelt å ''fjerne'' de:-)
-IAV-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu