eit strå, . . og så da?
Kva det er eg har funne fram til i dag veit eg ikkje. Det er i allefall eit strå, men om det er frytle, tust eller flataks, det er eg like vis om. Ja, eg veit ikkje eingang om det er nokon av dei, berre at det no snart er på overtid for å finne fram ljåen.
Bildet inngår i albumet Floraen på Glettneset -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-04 01:34:00
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-05-04 17:41:45
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon Coolpix 4500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger388
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_86972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei.

Dette vart jo veldig grønt då ;-)

Eg burde vel sei at eg likte best #1 p.g.a. ramma , den var jo fint tillaga etc.....men tok litt vel mykje av oppmerksomheten , så eg går for #2 ; som var eit herlig vårlig detaljrikt uttrykk.

-IAV-
Anniken S.

Hva det nå enn måtte være, så har det spennende former og gir meg en lyst til å titte nærmere på den.
I utgangspunktet så er ikke jeg så veldig fan av rammer, men denne syntes jeg funket veldig bra. Likte at du hadde laget et rolig grønt felt utenfor hovedbilde.
Eksponeringen er god, bilde er klart og godt.
Liker fargene og, ja, man kan saktens undre seg på hva dette er for noe.....?
Kristine G.

Dette var stilig! Nydelige farger sammen, fin komposisjon! Syns den grønne delen av rammen i versjon 1 var i overkant, og ville halvert den delen :-) Bra!
Brita Helen E.

Hei..
Et dekorativt,skarpt og flott bilde.. :) Likte versjon 2 best...men savner kanskje en tynn liten ramme på # 2... Ellers bra! :)

Mvh Brita...
Avsluttet .

Stilig!!!! Likte fargene:)
Frode A.

Macro er gøy :-)))

Å se hvilke skjønnheter som gjemmer seg i de små ting i naturen er fantastisk. At et strå er så flott har man ikke mye mulighet til uten slike bilder :)

Stilig hvordan strået sender ut sine ''befruktere'' i alle retninger for å sikre neste generasjon.

Mvh: Frode
Helge A.

Artig og se hvordan blomstene (her bare den øverste) først gjemmer støvbærerene og bare stikker ut arret, sikkert en tilpasning som reduserer sjansen for selvpollinering og innavl. Dekorativt bilde og samtidig en svært så detaljert artsbeskrivelse. Ligner på kastanjesiv (juncus castaneus).

Mvh Helge
Odd Karsten H.

Takk hyggelege og nyttige tilbakemeldingar.
Eg titta på: http://www.mun.ca/biology/delta/arcticf/_ca/www/jujuca.htm etter tips frå Helge om arten, og det ser veldig likt ut, så når eg kjem heim skal eg sjekke det bedre opp mot sjølve planten og Fægri.

Odd
Grethe B.

Kul plante, flotte farger og super macro!
Skikkelig stilig var det! Bravo, både med og uten ramme!!

mvh
gt
Per R. G.

tøft
Bergliot E.

Stilig bilde du fikk av et så lite strå. Flotte farger og fin komp. Ramma i v1 dominerte endel så jeg tror jeg satser på v2 som best.

Bergliot:)
Arve G.

Dette er et fantastisk flott makrobilde av en frytle.Mest sannsynlig er dette en markfrytle(Luzula campestris).Nikon Coolpix 4500 er kjent for å ha veldig gode makrokvaliteter og det beviser du her på en utmerket måte.

Arve
Odd Karsten H.

Takk for kommentarar. Ein ekstra takk til Arve som kunne fortelje meg kva det var eg mest sannsynleg hadde fotografert.
I kveld har eg vore ute for å slå graset - Eg må seie det smerter meg dobbelt desse dagar å gjere det, for det første liker ikkje ryggen arbeidet, . . . og no er det og det at eg har mykje meir lyst til å krype rundt med kameraet enn å legge plantar daude på dette viset.

Odd
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu