Diamonds and Rust
En gammel rusten tønne jeg fant på min vei.
Utstyr
  • Nikon cp 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger306
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_92352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Ragnar W.
Well I'll be damned, here comes your ghost again ...

... eller hva, Fred? Heh? Er det den? :-)

Fine farger og mønstre.

Det plager meg litt at jeg ikke får helt tak i fokus noe sted, men ellers bra.

/Ragnar


monica p.
Hallo Fred
Flotte farger og fint mønster, men det gir meg ikke det helt store kicket denne gang.
Mvh Monica:o)
Fred S.
Ragnar, the accidental tourist ? ( ''gammel '' filmtittel, var innom for å kommentere hos deg; fant ikke noe nytt, unntatt et kledelig bilde av turisten.)
Tok ikke den med ''well, I`ll be damned, etc, må ha forklsring. Eller er jeg enig i det med manglende fokusmuligheter, har nok behandlet det med upussete sjåarglas. Har 20 par lesebriller rundt om i huset, og det er ikke bestandig at jeg plukker med meg det best egnete.

vh fred
Ragnar W.
'Diamonds and Rust'' med Joan Baez, det var den jeg mente.

/Ragnar :-)
Sverre Farstad H.
Hei, Fred! Tja. Et heller spesielt bilde. men, bevares vel, det er spennende tegninger og fargekombinasjoner. Ligner en effekt i PS, uten at det betyr noe spesielt. Er uansett spennende med skarpe kontraster, det røde, det glittrende og det svarte. Artig bilde.
Mvh Sverre
Fred S.
Aha; kan ikke teksten jeg, bare visst at det var en sangtittel. Forbandt den med Neil Young, av en eller annen grunn, men når du sier Baez, Ragnar, så kan det faktisk tenkes at jeg har tittelen fra henne. Har noe i vinyl av Joan Baes; er i den generasjonen.....
Takk for kommentarer til et bilde som nok ikke utgjør mitt ''stolteste'' fotoøyeblikk. Går nok med når jeg til høsten skal ha opprydding i portfolioen, i mellomtiden kan dere jo bruke det som god trening i å gi ærlig kritikk, og hudflett det gjerne; det ville i grunn ha vært en interessant og oppbyggelig opplevelse.

vh fred
monica p.
Hehe, du er deg selv lik Fred, likte den med å bruke det til å øve oss på å gi ærlig kritikk.
Mvh Monica:o))
Ketil M.
Fine fager, men får en følelse at det mangeler skarphet! samt at det mørke til høyre forstyrrel litt! ?
Brita Helen E.
Et stilig bilde... :) Savner kanskje liiiitt mer skarphet...
Men uansett,godt sett!

God helg!

Mvh Brita...
Inge-Martin F.
Det som gjere att bilde står seg så godt det gjere er komposisjonen som er innen for biled rammene(ingen tone angivende linjer ut av bilde)!....
Assiasjonen min er ikkje rust,stål og tønne,men barken på eit lauvtre som har fått blod frå eit dyr med pulsåreblødning,desverre eit truverdigt mulighet sein haustig.
Men motivet har ein ein heilt annen effekt og opplevelse,nemligen å ligga på ryggen ein flott sommerdag og sjå opp på skyene,og det er kansje der Diamonds kommer inn og,frå eit av kutta på
''Beatles`s Saht and Pepper''som omhadler nabo jenta til John Leonen Lùshe trur eg.

Det er gjerne slik att ein gjerne gjere lurt i å ikkje fortelle for mykje om kva ein ser til andre der oppe,for å unngå ein kaotisk diskusjon''som går ut i det blåååååh''!.

Mvh. I.M.F
Karianne H.
Dine bilder er alltid så ''blide'' at jeg blir i godt humør av å se på dem. At dette bildet er en ''gammel rusten tønne'' er det vel ingen som ser - det hvertfall jeg ser er et flott og fengende bilde som tiltaler meg. Mange av dine bilder er slike at jeg får lyst til å henge de på veggen - også dette!!

Karianne :-)
Fred S.
Neimen, hør nå her da, folkens, dere skulle hudflette bildet....! Ja, ja. litt morsom lesning lell her: Karianne: Er bildene mine blide ? Det er det verste jeg har hørt: Jeg vil jo gjerne at de skal framstå dystre og melankolske. Jeg må visst skjerpe meg.
Inge-Martin: Det var da ikke måte på til ''bilder'' bildet mitt skapte hos deg. Hyggelig det; skjønner du tenker på ''Lucy in the Sky with Diamonds'', som da visstnok ikke handler om LSD, men ei barnehagevenninne av Julian Lennon ( John`s sønn) som het Lucy, og som han tegnet et bilde av. (Ikke salt and pepper, men Sergeant Pepper...., men du er inne på ting her)

Ingen som griper sjansen til å gi sur kritikk, skjønner jeg; bra at bildet i det minste ikke ga Monica et kick, det er jo alltids noe.

vh fred
Odd Tore S.
Hei, Fred!
Ikke ser jeg diamanter og ikke ser jeg særlig tydelig rust, så etter min mening ville ''Uten diamanter og rust'' vært en bedre tittel. Det jeg ser, er litt blankt metall med rustspor, og mye kraftrød maling.
Jeg synes nok det er god klaring oppover til dine ''Matisser'', for mye uorden her etter min smak, selv om fargene smeller.
MVH
Odd Tore
Steinulf L.
Sorry Fred, det beste her er tittelen! Husker visa jeg også.. Bildet mangler et 'forankringspunkt' eller fokuspunkt.
Marianne M.
Heia Fred
Rust never dies....It`s burning like hell in your eyes...
Nok en sangtekst....og den passer jo forsåvidt på dette bildet;-}
For meg er det fargene som er viktigst her...Ikke verdens mest spennende kanskje,men jeg er av dem som liker ''naturlig elde''...og de farger og mønstre som kommer fram etter hvert. Minner meg litt om bildet mitt av brannhydranten bilde nr. 86666
Har ikke lyst til å hudflette(er vel ikke typen....),men heller fortelle deg at jeg så bildet ditt ''Borte i en støvsky'' på rådhusplassen i Oslo i går :-} Gratulerer! Det er et vakkert bilde,og du er en fotograf som vet å fange det riktige ved ulike stemninger..og formidle det til oss ringe dottere ;-}

Vennlig hilsen Marianne
Terje M.
hei fred.et bilde med mange farger i men greier ikke å definere hva du vil frem til!!! M.V.H. terje mj.
Fred S.
Takk: Det mest interessante her var du, Marianne: Så du bildet mitt på Rådhusplassen !!!???? Hva i huleste gjorde det der ? Har riktignok sendt inn ''Borte i en støvsky'' til nitimen, kan de ha noen sammenheng med det...? Noe som har gått meg hus forbi ? Noen som vet mer...? Takknemlig for eventuell info.

vh fred
Karianne H.
Det var jo synd at jeg skrev at bildene dine var blide da, men for meg så har veldig mange av dem vært det.. Bl.a. dette, selvom du kaller det en rusten tønne. Jeg kan bare ikke se noen rusten tønne! Mulig jeg trenger briller?
Virker som du er mest ute etter å få negativ kritikk når du skriver at du må skjerpe deg når du får såpass bra kritikk... Da må jeg trolig melde pass når det gjelder kommentar!

Karianne :-)
Fred S.
Karianne !!!???? Du kan da umulig oppfatte det jeg skriver som alvorlig ment ? Skjønner du ikke at dette er harmløs ironi....? Mye av det jeg skriver må oppfattes ''motsatt'', (untatt når jeg en sjelden gang debatterer, da.), men det er jo leit hvis den til tider fleipete stilen min misforståes. Synes det er flott at du oppfatter bildene mine som blide ! (Men det ER en rusten tønne; har nok ''hjulpet'' fargene en smule i PS.

vh fred
John-Tore G.
Hei Fred. Jeg fikk en vulkansk assosiasjon av dette. Kanskje det er selvportrett av vulkanen Fred! Hihi nei jeg tulla bare.
Så litt ut som sånn ''lavagreier'' på min skjerm. Hot stuff:-)
mvh John-Tore
Marianne M.
Hei igjen Fred....
Japp,jeg så bildet ditt på rådhusplassen....og det var nok det du sendte inn til Nitimen ;-}Jeg vet ikke hvilken plassering det fikk...Mulig de har tatt med de ti beste eller noe sånt?.....men det var i alle fall utstilt der under plexiglass til allmenn beskuelse. Under Oslo foto show...som samarbeidet med Nitimen og deres konkurranse... Gratulerer igjen jeg...

Gladhilsen fra Marianne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu