Øredøvende stillhet
Utstyr
  • Nikon D1
  • AFS Nikkor 17-35 mm f/2.8 ED-IF
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSelvsagt burde tyngdekraften ha virket motsatt vei, men det gjør den ikke i en normal verden. Hvor stillheten kan være øredøvende.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1060
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torbjørn V.
Øredøvende stillhet er noe av det verste som fins! Det gjør vondt i øret selv om lyden ikke er der! I tillegg er den noen ganger direkte pinlig. Men av og til kan selv den mest øredøvende stillheten være taus og fredelig...hmm...









Jeg måtte bare være litt stille før jeg skrev videre! Jeg ser poenget ditt og liker bildet og komposisjonen. Jeg, for min del, synes tittelen er 'right on top of it' eller noe sånt. Passer bra til bildet.
morgan s.
Stillheten er så stille at jeg ikke kan høre den;-)

Et typisk ikke motiv løst på en grei måte. Synes å ane et aldri så lite magentastikk.

mvh morgan
Eyvind R.
God komposisjon.
Artig ide.
Birna R.
MS: jeg har akkurat gjennomført en større fargekalibrering av hele systemet mitt (GretagMacBeth utstyr) og kan ikke oppdage noe stikk i noen retning. Svært nøytralt. Plastposen har forøvrig påskrift med rød tusj. Kanskje det forleder deg?

Bildet er forøvrig tatt for etpar dager siden, da det blåste ganske kraftig i Oslo-området. Ved denne mursteinsveggen på Kringsjå dannet det seg en sterk virvelvind, hvor en pose fløy rundt og rundt. Jeg tok ganske mange bilder, på noen av dem er posen nesten helt inne i objektivet.
Avsluttet .
Rätt och slätt en trevlig och otroligt välkomponerad vardaglig händelse,,stor eloge för detta,vete tusan om så värst många hade uppfattat situationen och kommit sig för att bearbeta detta..mycket bra utfört..faktiskt en bild som hade,tack vare sin enkelhet,platsat på väggen min..
mvh/gunte..
Birna R.
... og jeg som har mange flere opptak i denne serien (iallefall 5 til ligger i bildebasen min i øyeblikket) .. du hadde gjort meg rik, Gunte ....

Moralen i hele greia er i og for seg ikke bildet, men betydningen av å ha med kamera ALLTID. pluss å være klar til å ta bilder hele tiden. (Med D1 er slikt såre enkelt). Da blir slike hendelser mye lettere enn det kan se ut. Men fortsett gjerne å tro at dette er meriterende, du. jeg liker jo den tanken best.
Tom B.
DETTE, Bjørn var meget bra. Et av de beste bildene jeg har sett her. Jeg vet jeg har kritisert deg mye - og ærlig ment - men dette er jo noe helt annet enn teknikk for teknikkens skyld. Flott historie/steming og minner meg på en noe uforklarlig måte om en av mine absolutt store favoritter - Dennis Hopper. Twelve points !
TomB
Birna R.
TomB: kritiser av hjertens lyst du. Si hva du føler du må si for min del. Jeg besvarer all kritikkk jeg mener er usakelig, og forsøker etter beste evne å forstå det som er sakelig, så her vil det ikke bli problemer. For min del iallefall. Og ja, jeg liker bildet godt selv. Helst ville jeg ha lagt ut en sekvens (ville være mest naturlig i dete tilfellet), men regelverket her på fotodotno sperrer for slikt.
anita p.
Med din beundringsverdige visuelle oppfattelsesevne blir det sannsynligvis aldri kjedelig å vandre rundt i hverdagen :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu