Kulturlandskap
Utstyr
  • EOS 1N
  • EF 100-300
  • Blender-
  • FilmtypeFuji
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9669} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Carsten A.

Enkelt og formsikkert, teknisk utmerket, bl.a. kommer brilliansen i snøen fint fram. Her er det i og for seg gjort maksimalt ut av et enkelt motiv, men når det er sagt, blir nok desverre det billedmessige innholdet også i enkleste laget her.
MVH CA
Avsluttet .

Som CA, bra teknisk. Fin skarphet, og pent lys.
Birna R.

Du er jo som sedvanlig veldig flink med det tekniske, og ikke minst måten bildet bearbeides for visning på websidene her. Mange kan lære noe av å se på hvordan bildene dine formelig ''løfter'' seg fra skjermen.

Derimot er jeg, i likhet med CA, ikke fullt så begeistret for selve bildet og dets innhold. Det blir liksom litt for enkelt, litt for innholdsløst. Muligens kunne et adskillig strammere utsnitt ha hjulpet endel. Som illustrasjon av en fin vinterstemning, greit nok, men ikke så mye mer akkurat nå. Du har vel andre varianter på lur?
geir j.

Nydelig bilde. Sne er befriende fritt for ''dypere mening''.
Ebba T J.

Vakkert!!!
Avsluttet .

Det är snudd på att solbrillerna får dammas av ,ty det är ofta sådan briljans i dina bilder så man storknar..hehe..Tekniskt fulländad ,vad mer kan man önska..Att di gamle gubbarna,Björn och Carsten tycker att innehållet är lite magert bekommer inte mig,det räcker med strukturen,skuggorna och den frostbehängda piggetråden..enda felet jag kan hitta är att diat ligger i fel magasin,hehe..suveränt Hans-G..
mvh/gunte..
Hans- Georg S.

BR/CA: Kanskje det er det som er innholdet at det ikke finnes noe på et jorde i et kulturlandskap om vinteren!...;-)
Men, det var formasjonene, skyggene, linjene som fenget i dette tilfellet, takker for fine kommentarer
Birna R.

Åjoda, ''noe'' er det alltids. Bare utsnittet er tilpasset, så.

Ikke misforstå: Det er et fint bilde, men vi (altså de grinete gamle gubbene CA og BR) ser ikke det helt store innholdet.
Johnny Roger P.

Filler'n hvorfor er ikke jeg på sånne steder???

Som vanlig lekkert, Hans - Georg!

mvh johnny
Carsten A.

Hallo, hallo, Hans-Georg, bildet er bra det, og langt bedre enn det aller meste som blir lagt inn på FOTOdotNO. Men - rettferdig eller urettferdig - du blir bedømt etter noe strengere mål enn de fleste andre. Det skyldes igjen ikke noe annet enn at du har etablert en svært høy standard, selvsagt teknisk, men vel så viktig på grunnlag av billedmessig innhold. Og når det siste en enkelt gang ikke er HELT på topp, så våger altså denne gamle gubben å si fra om det i all vennskapelighet!
MVH CA
Hans- Georg S.

Hehe..gutter, jeg bare fleipet ang. dette med innhold, jeg ser ikke så mye av det selv heller, og at en tettere beskjæring kanskje hadde gjort bildet litt mer spennende, er jeg med på.
Thorfinn B.

Grei plankekjøring av et fint motiv. Terningkast 3.
Egil O.

Flott bilde med fine linjer og god dybde.
Er forøvrig enig med Hans G-, i at det er formasjonene, linjene, og skyggene, som er selve innholdet, og det rekker lenge, i dette tilfellet. Mangelen på ''innhold'', er jo bare med på å forsterke bildets budskap.
EO
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu