Sommeropplag
Bildet inngår i albumet Lenselangs - Fetsund Lenser er et av ti nasjonale teknisk industrielle kultur-minner, og kanskje det best bevarte vassdrags-kulturminnet i Norge. Det er videre Norges eneste gjenværende anlegg for bunting og sortering av tømmer. Anlegget ble fredet i 1985, og fløtingsmuseet/kulturminnet åpnet for publikum i 1990. Området ligger både i vann og på land og omfatter eksisterende lenseanlegg, 7 slepebåter, 25 robåter, flytende hvilebrakker og 24 bygninger hvorav 20 er fredet.
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF Nikkor 70-210 mm 1;4-56
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger341
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98418} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Vegar H.

Fine farger. Ville rettet litt på horisonten. Ellers et flott bilde
Venche J.

Klare flotte sommerfarger.

Hmmm, jeg ville tippet at båten var moden for høgging. :)

Wenche.
monica p.

Hallo Steinulf
Utrolig fine farger du har fått til her, og de blir fremhevet av de røde bærene på busken der, skarpt og et fint sommerlig motiv.
Mvh Monica:o)
Marina R.

Liker dette...
Fargene og kompen er god.
Det blir litt soft i forgrunnen??

Marina
Avsluttet .

Idyllisk sommerstemning du har fått til. Lyset og ''gløden'' på gresset gjør bildet. Selve komposisjonen blir kanskje litt ''rett på'', men det trenger ikke være negativt.:-)
Nina S.

Nydelig bilde. Dette og bilde nr. 124713 kan jeg tenke på når det blir vinter og lengte til sommer.
Nina
Cristina B.

Dette er bare flott, med romantisk stemning. Herlige farger og god komp. Ett bilde jeg likte meget.
Karianne H.

Etter min smak et veldig koselig bilde. Fint med den gamle båten som er i opplag. Mange av dere er så flinke til å finne motiver å fotografere. Noe sånt hadde jeg ikke kommet på i det hele tatt, men hvilket flott bilde det ble!!!

Hilsen Karianne :-)
Pål S.

Et fint bilde, men jeg syntes det blir litt for soft. Resten er ok, godt sett, men det er jo alt sagt.
Jørgen S.

Et herlig vakkert bilder med friske flotte farger. Jeg synes det er bra at gresset i forgrunner er litt soft.

Jørgen
Caroline M. S.

Pent bilde med masse detaljer - røde bær på busken og vedstabel bak båten. Fine farger, men kanskje noe vel grønnlig båt? Også jeg synes gresset er for soft - ja vannet og trelinjen bak også kanskje, men det er gresset jeg henger meg mest opp i. Jeg liker formatet og ser du har fått tips her om retting av horisonten. Håper du gjør det - og kanskje du da må beskjære litt i bånn/gresset også.
Avsluttet .

Fint og harmonisk bilde. Likte vedlig godt gressfargen, men det ble kanskje litt for mye softing på den som noen nevner over :) Ellers et godt motiv, men kanskje bakgrunnen er litt for forstyrrende(?). Synes kanskje det hadde vært litt finere uten så mange busker osv :)
Du har mange fine sommer bilder forresten.

Hilsen Younas
Odd Tore S.

I denne sommerlige settingen satt den vinkelen du har valgt bedre hos meg, mye friskt grønt, fin innramming og litt grønn mose/lav ''drysset'' over båten for å holde stilen.
Litt mye blur her og der.
Artig å sammenligne sommer og vinter, fint at du tipset om dette, som nok ble lagt ut mens jeg var på ferie på en eller annen måte.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu